Cumartesi 19.12.2015
Son Güncelleme: Cumartesi 19.12.2015

Her şey güzel olsun

Yeni yıl sürprizleriyle kapıda. Acısıyla tatlısıyla bir yılı geride bırakıyoruz. Şimdiden dilek listeleri hazırlandı, yeni hayat planları yapıldı. Peki 2016 nasıl bir yıl olacak? Gezegenlere göre kimileri evlenecek, kimileriyse kariyer yolunda hızla ilerleyecek...

KOÇ YENGEÇ 21 Mart-19 Nisan
YENİ BİR SİSTEM
Koçlar bu yıl çok çalışacak ve çalışmalarının karşılığını alacaklar. Yeni bir sistemin içine giriyorlar. İlk altı ay çok çalışacaklar. İkinci altı ay daha çok ikili ilişkilere yönelecekler. 2016 yılının sonbaharında birçok Koç'tan evlilik haberi bekliyoruz. Daha dengeli, daha iyi olacaklar. Koşullar ve içsel tepkilerinizi dengelemek zorundasınız. Bazı gizli konuların açığa çıkması çözüm yollarını da beraberinde getirecek. Eski hatalarınızın sizi yeniden rahatsız etmesini engellemek elinizde. Yeteneklerinizi baskı altında tutmadan, yapmanız gereken hamleleri akıllıca yapmalısınız. Yardıma ihtiyaç duyduğunuz anlarda, çekinmeden gerekli yerlerden yardım isteyebilirsiniz. Düşlediğiniz yolculuklara çıkabilirsiniz. Özgürlüğünüzü istediğiniz alanda rahatça kullanırken, doğru kararlar vereceksiniz.
KOŞULLAR DEĞİŞİYOR

Bu yıl sorumluluk getiren sürprizlere hazır olun. Özellikle iletişim konusunda yapmanız gereken birçok zincirleme iş olacak. Yakın akrabalar, kuzenler ve kardeşlerle bir araya gelirken, ilişkilerinizi denetlemek zorundasınız. İlişkilerinizde yapıcı, güçlü, fakat denetleyici olacaksınız. Eski dostlarınızla bir araya gelebilirsiniz. Bu yıl kuşak farklılığı yüzünden çatışmalar çıkabilir. Bazı dargın dostlarınızı bir araya getireceksiniz. Eski ve yeni dostlukların bir arada yaşanacağı ortamlarda bulunacaksınız. Bu dönem, uzun süredir aksayan ilişkileriniz sona erebilir. Artık her şeyi sınıyorsunuz. Yaratıcılığınızı, devinimlerin öngördüğü koşullara uyarlayarak yaşama geçirebilirsiniz. Düşünürler ve felsefe adamları için önemli bir dönem. Düşündüğünüz bir türlü gerçekleştiremediğiniz projeleriniz varsa, bu dönemde başarı ile uygulayabilirsiniz. Çünkü işinize yarayacak tecrübeli kişiler çevrenizde olacak.

BOĞA
20-Nisan-20 Mayıs
AŞK KAPIYI ÇALIYOR
Hem sosyal hem de aşk ilişkileri çok iyi ilerleyecek. Yılın ilk altı ayı hatta sonbahara kadar birçok Boğa burcu aşk, iş, sosyallik ve çocukları ile ilgili çok iyi bir dönemde olacaklar. Hatta eylül ayına kadar Boğa burçları bir piyango bileti alsınlar. Bir hayli şanslılar. Hayatlarının aşkıyla karşılaşacaklar. Ev almak ya da satmak, miras gibi konularda problemleri varsa bunlar da çözülecek. Eylül ayından sonra daha iyi bir çalışma sisteminin içine girecekler. Enerjileri güzel, sağlıkları da iyi olacak.
DEĞİŞİM SİZİ ZORLAYACAK

Dengelerinizin çok önemli olduğunu biliyor ve dış ilişkilerinizi, başarınızı destekleyecek yönde kullanmak istiyorsunuz. Aşkla maddeyi birbirine karıştırmamaya dikkat etmelisiniz. Olaylar karşısındaki duygusal yaklaşımlarınız, günlük yaşantınızdaki küçük dengeleri bozmayacak şekilde gerçekleşiyor ve başarıyorsunuz da. 2016 ilginç olacak. Artık ilişkiler evinizdeki test bitmiş durumda. Denenmemiş işlerde oldukça başarılı olacaksınız. Cesur ve radikal kararlarınıza arkadaşlarınız destek verecek. Hedefleriniz, uzak ülkelerde yapacağınız başarılı çalışmalar gibi arzu ve isteklerinizde yoğunlaşarak, yaşam sürecinizi emin adımlarla şekillendiriyor. Yazışmalar ve haberleşme konusunda aksilikler ortadan kalkacak. Karşınızdaki kişileri büyüleyen konuşmalar yapacaksınız. Sizden, kariyer olarak oldukça güçlü ve üstün durumda olmalarından etkileneceksiniz. Bazılarınız daha olgun kişilerle gönül ilişkilerine girecek. Bu yıl aşk ve sosyalliğinizin arttığı bir yıl olacak. Jüpiter aşk ve sosyal evinize geçerek 10 eylül 2016 tarihine kadar burada kalacak.

İKİZLER

21 Mayıs-21 Haziran
HUZURLU GÜNLER HAZİRANDAN SONRA
Yeni bir hayata başlıyor ve bu yeni hayatta özellikle duygusal ilişkileri testten geçiriyorlar. Uzun süren bir evlilik ya da beraberlikleri varsa dikkat etsinler, çünkü evlilikleriyle ilgili problemler var. Ev alacaklar ya da yeni bir eve geçecekler. Aile içindeki huzursuzlukları da bir şekilde bertaraf etmek zorundalar. İkizler burcunun yepyeni bir dönemi. Özellikle yılın ilk altı ayı çevre ilişkilerinden dolayı bir savaş halindeler. Hazirandan sonra huzura kavuşacaklar. Sosyal kişiliğiniz güçlenen özgüven ile ortaya çıkacak ve bazı aktivitelerde beklemediğiniz tanışmalar olacak. Sosyal çevrenizde direkt sizinle ilgisi olmasa da, ağır tartışmalar meydana gelecek. Bu hareketli ortamlar aşk yaşamınızda karışıklıklar yaşamanıza neden olabilir. Daha sonra olayları daha objektif ve mantık çerçevesinde değerlendirmeye başlayacaksınız.
AŞK VE AİLE ÖNEMLİ

Satürn üç yıl boyunca ilişkilerinizi zıt burcunuz Yay'da testten geçiriyor. İş ve aşk ilişkilerinizde sıkıntı yaşayabilirsiniz. Tercihleriniz hakkında sorunlarınız olacak. İşinize ağırlık verdiğiniz için, partnerinizle aranızda bazı sorunlar yaşayabilirsiniz. Önemli bir ilişkiye sahipseniz ciddi kararlar alabilirsiniz. Yeni kazanç kapılarınız için, çevredeki fırsatlardan faydalanacaksınız. Uzun süredir cesaret edemediğiniz konular üzerinde çalışmalar yaparken, ilişkilerinizi rutinlikten kurtarmak isteyeceksiniz. Jüpiter 10 Eylül'e kadar aile ve yuva evinizi etkileyecek. Kardeşlerle bağınız artıyor. Akrabalık ilişkileriniz pekişecek ve bol seyahat edecek ve kendi ailenizle birlikte olmak isteyeceksiniz.

YENGEÇ
22 Haziran-22 Temmuz
EYLÜL MESLEKİ AÇIDAN EN İYİ DÖNEM
Çok önemli bir dönem ve bol bol seyahat edecekler. Bu yıl yollar Yengeç burçları için çok önemli. Yarım kalmış eğitimlerini tamamlayacaklar. Yılın ilk altı ayı önemli, fakat çok disiplinli çalışmak zorundalar. Yengeç burçları biraz tembeldir. Disiplinli çalışmayı çevresi ona öğretecek. Sağlıklarına dikkat etsinler. Kronik rahatsızlıkları varsa, mide ya da kemikler ile ilgili, onu halledecekler. Eylül ayından sonra da ev değiştirebilirler. Mesleki açıdan en iyi dönemleri eylül ayı ama zorlu bir savaşı onlar kazanacak.
AŞK HER YERDE

Uzun bir Plüton dönemi geçiriyorsunuz. Risklerden korkmamayı öğrendiniz artık. Üstelik bu yıl, aşk her yerde karşınıza çıkacak ve sizi yakalamaya çalışacak. Plüton aşk ilişkilerinizi yeniden denetliyor. Büyük bir ayrılığı gündeme getirebilir. Bulunduğunuz çevreden kopabilir ve arkanıza bakmadan uzaklaşabilirsiniz. Çevrenizi değiştirmek isteğiniz dışında gerçekleşebilir. Güvendiğiniz ve tanıdığınızı zannettiğiniz bir arkadaşınızdan zarar görebilirsiniz. Oldukça tutkulu beraberlikler yaşanabilir, beraberliğinizi gizleme gereği duyabilirsiniz. Sizden yaşça büyük birinin veya babanızın tasvip etmeyeceği bir ilişki içinde bulunabilirsiniz. Arkadaşlarınıza daha çok vakit ayırarak, onlarla ortak zevklerinizi paylaşacaksınız. Sosyal yaşamınız içinde birlikte olduğunuz kişilerle aranızda aşk ve duygusallık gelişecek, romantik günler geçireceksiniz. Yoğun duygularınızı süzgeçten geçirirken, kendinizle ilgili vereceğiniz radikal kararlar yaşamınıza farklı bir perspektif sunacak. Ama gücünüzün sınırlarını fazla abartmamalısınız.

BAŞAK
23 Ağustos-22 Eylül
KARİYER ALANI YÜKSELİŞTE
Başak burçlarının enerjileri bu sene çok iyi. Her şey onlara doğru akacak. Özellikle yükselen Başak burcuna. Hâlâ duygusal ilişkilerinde karar verememiş olanlar varsa gerçekten hayallerine uygun bir aşk yaşayacaklar. Sadece kariyer ve ev arasında sıkışabilirler. Hatta bazıları ev ile ilgili uzun süren bir olaya son noktayı koyacak.
AİLEDE SORUN VAR

Ya bulundukları evden uzaklaşacak ya da yeni bir eve geçiş yapacaklar. Ev satacak ya da alacaklar. Aile içindeki bireylerle bir savaşı varsa onu da sonuçlandıracaklar. Haziran ayından sonra ise kariyerleri yükseliyor. Parlak zekaları ve güçlü algılamaları heyecanlarına önderlik edecek. Hızlı hareket ederken, yerinde duramayan bir imaj sergileyecekler. Bu yıl Satürn 2017 yılının sonuna kadar aile ve yuva evinizde kalırken mesleki konularda da sizi etkileyecek. Yüksek mevki arayışı içindeyseniz dikkatli olmalı ve karşınıza çıkan sorunlarla savaşmak yerine beklemeyi tercih etmelisiniz. İş hayatınızda aksi davranışlarda bulunmamaya özen gösterin. Ailenize ters gelen düşünceleriniz nedeniyle, kendinizi ifade etmekte güçlükler yaşayacaksınız. Daha dayanıklı ve çalışkan bir performans sergilemenize rağmen, duygularınızı ifade etmekte zorlanacaksınız. Özellikle ailenizin yaşlı kadınları ve genç erkekleri veya babanızla ilgili bazı sorunlar yaşarken, geleneksel davranışlar arasında kendinizi sıkışmış hissedebilirsiniz. Çevrenizden yardım almak zorundasınız.

TERAZİ
22 Eylül-22 Ekim
EVRENDEN TORPİL VAR
Teraziler için önemli bir dönem. Özellikle yükselen Terazi ve Terazi burçları bilinçaltlarını çok güzel formatlıyor. Artık bilinçlerini boşaltıyorlar. Yeni bir bilinçlenme oluyor. Bu arada kardeşler, yakın ilişkiler ve aile bağlarını gözden geçiriyorlar. Onların hayatını çürüten ilişkiler varsa silip atıyor ve yenileniyorlar. Bu yenilik de onlara iyi gelecek, çünkü Terazi burçlarının yenilenmeye ihtiyaçları var. 2017'ye bu yıl çok iyi hazırlık yaparak girecekler. Eylülde Jüpiter onların burcunda ve eğlenceli bir duruma geliyorlar. Yıllardır ön plana çıkma savaşı vermişler ve bu hakkı alamamışlarsa sonbahardan sonra alıyorlar.
FIRSATLAR YILI OLACAK

Jüpiter 10 Eylül'e kadar 12. bilinçaltı evinizden size muhteşem bir enerji desteği verecek. Ruhsal anlamda kendinizi güçlü hissedeceğiniz bir yıl. Eğlenceli yolculuklar da gündeme gelecek. Aşkın her türlü objesinden yararlanacak ve duygularınızı besleyen tüm donelere açık olacaksınız. Yaşamı sorgularken kafanızdaki soruların cevabını da bulacaksınız. Rutinleşmiş bazı şartların değiştiğini gözleyeceksiniz. Yaşamınızda etkisi uzun sürecek başlangıçlar için önemli bir yıl geçireceksiniz. 10 Eylül'den sonra düşündüğünüz birçok şeyi yaşama geçireceksiniz. Sonbaharda hayatınızın en güzel günlerine hazırlanmalısınız. Satürn 2017 sonlarına kadar iletişim evinizi testten geçirecek ve gereksiz insanları hayatınızdan silecek.

ASLAN
23 Temmuz-22 Ağustos
KAZANÇ KAPILARI AÇILIYOR
Bu sene çok para kazanacaklar. Özellikle yılın sekiz aylık döneminde para kazanma ile ilgili güzel adımlar atacaklar. Hatta yılın en şanslı burçları onlar. Kurumsal işlerde başarılı olacaklar. Politika ile ilgilenen Aslan burçları varsa iyi işler yapacaklar.
İLETİŞİMİNİZ GÜÇLENİYOR
Yazı ya da sanat ile ilgilenen Aslan burçları da başarılı olacak. Karşılaşacağınız engellerle mücadele edecek güçtesiniz. Kendinize ait doğrularınızdan emin olmak için çevrenizi sınamak isteyecek, kendinizi çok daha enerjik ve cesaretli hissedeceksiniz. Yılın ilk sekiz ayı maddi konuda Jüpiter destek vermeye devam ediyor. İki buçuk yıl boyunca Satürn sizi testten geçirecek. Ayrıntılar üzerinde çok duracaksınız. Yanlış anlaşılmalar nedeniyle gergin ortamlar meydana gelebilir. Karşı görüşteki insanlara karşı tartışmacı bir kimlik içinde ve tepkili olacaksınız. Ketum ve kararlı davrandığınız zaman, şartlar sizden yana yön değiştirecek.

AKREP
23 Ekim-21 Kasım
YORGUNLUKLAR BİTTİ
Akrepler müthiş bir Satürn dönemi geçirdi ve çok yoruldular. Artık paralarının değerini çok iyi biliyorlar. Yepyeni bir döneme girdiler. Çevre ilişkileri değişiyor. Şimdiye kadar denemediği, korktuğu işleri deneyecekler. Hatta bazı konular üzerinde daha kapsamlı çalışmalar yapacaklar. Sıkıntıları bitiyor ama para kazanmak için eylül ayını bekliyorlar.
ENERJİNİZ YÜKSELİYOR

Olağanüstü olaylar ilginiz çekecek, belki de yıllarca içinizde sakladığınız ve açığa çıkmasını beklediğiniz olayları tetikleyeceksiniz. Kişiliğinizi zorlamadan, yaşam enerjinizi dengeleyip, bazı isteklerinizi sınırlandırmalısınız. Aşk duygularınız bu yıl yine çok yoğun. Arzularınız baskın çıkacak ve gözü kara aşklar sizi bekliyor. Değerlerinizin farkındasınız. Kendinizi teslim etmek istemiyor ve karşı tarafa bedel ödetmek istiyorsunuz. 2016 yılı bir çok şeyi size öğretirken, yenilgilerin önemli olmadığını da gösterecek. Geçmiş yıllarınızda bir çok hayal kırıklıkları yaşadınız. Eskiyi unutmak istiyorsunuz. Bu yıl yaşam değerleriniz yükseliyor. Satürn 18 Eylül 2015'te para evinizi denetlemeye başladı. Paranızın değerini biliyor olmanız sizi olumlu yatırımlara yöneltecek. Satürn ortalama iki buçuk ay para evinizde olacak. Maddi hırslarınız ön planda olacak. Kendinizi güven içinde hissetmek istiyorsunuz. Eski dostlarınızla bir araya gelerek geçmiş günlere dönecek, anılardan bahsedeceksiniz. Jüpiter 10 Eylül'e kadar bir çok hayalinizin kapılarını açarak sizi genişletecek. Bilgilerinizi arttıracak ve yeni insanlar sayesinde çevrenizi genişletecek.

YAY
22 Kasım-21 Aralık
FEDAKARLIK YAPMAYA GEREK YOK
Sorumluluk yılları başlıyor. Satürn onların eş, dost, aile kavramlarıyla ilgili gerçek kişiliklerini ortaya koyacak. Şimdiye kadar çok fedakarlık yapmışlarsa buna dur diyecekler. Sorumluluklarını nerede kesmeleri gerektiğini öğrenecekler.
ÖZGÜVEN ÖNEMLİ
Yay burçları büyük bir sorumluluk almaya hazırlansın. Şimdiye kadar çok çalışmış ve karşılığını alamamış Yay burçları, artık karşılığını alacaklar. Uzun yıllar suya yazı yazdılar; rahatlardı. Şimdi meyvelerini toplama zamanı ama eylül ayından sonra şansları artacak. Kışı biraz sert geçirecekler. İstekleriniz konusunda çelişkiler yaşamanız mümkün. Alışkanlıklarınız ve yenilikler konusunda aşırı uçlar yaşayabilirsiniz. Artık, yaşamınızla ilgili farklı değişimlere de yer vermeyi düşünürseniz, yeni savaşlardan kaçınmalısınız. Bırakın her şey inceldiği yerden kopsun. Yaşam hırslarınıza artık gem vurmayı biliyorsunuz. Olgunlaştınız ve öğretici oldunuz. Arınmış bir 2016 sizi bekliyor. Engelleri sınav vererek atlatacaksınız. Kararlı ve temkinli hareket etmenize rağmen, yakınlarınızın düşüncelerinin de hayatınızda yeri olacaktır. Bireysel çalışmalarınızı destekleyici yolculuklar yapacak ve yaptığınız yolculukların yurtdışı menşeli olmasına dikkat edeceksiniz. Yenilikler konusunda temkinli hareket edeceksiniz.

OĞLAK
22 Aralık-19 Ocak
BİLGİNİN EFENDİLERİ

Oğlak burçları bilinçleniyor. Bilginin efendisi oluyorlar. Yıllardır kendilerini çok fazla ortaya koymadılar. Artık bilgileriyle ortada olacaklar. Bu sene yurtdışına gidebilirler. Bazıları tamamen ülke değiştirebilir, ayal ettiklerini gerçekleştirebilir. Bilgi, kültür ve kariyerleriyle ortaya çıkacaklar. Perdenin arkasında değil, önünde oynayacak ve kazanacaklar. Yurtdışında yaşayan arkadaşlarınızın size yardımları olacak. Bazıları ziyaretinize gelecek veya siz onlarla ortak yolculuklara çıkabileceksiniz. Değişen ruh durumunuz nedeniyle, gizemli davranışlar içinde çevrenin ilgisini çekeceksiniz. Ön planda olan maddi kaygılarınız, çevre ile olan ilişkilerinizde karmaşık duygular yaşamanıza neden olabilir. Derin duygular içindesiniz.
BAŞARI KAPINIZA GELECEK

2016 yılı, önemli hatırlatmalarla karşınız çıkacak. Başarı kapınıza gelecek. Artık, şans sizden yana. Yeni maddi kaynaklar bulacak, daha kazançlı işlerin altına imza atacaksınız. Jüpiter 10 eylüle kadar ruhsal evinizde ilerleyerek maneviyatınızı ve yurtdışı şansınızı arttıracak. Yolculuklarda ilginç fikirleri paylaşacağınız kişilerle arkadaşlık edeceksiniz. Dikkatinizi çeken insanlarla farklı fakat arzuladığınız ortamlarda bulunacaksınız. Yıllardır istediğiniz düşleri gerçekleştirebileceksiniz. Bulunduğunuz ortamlarda ilgi çekeceksiniz.

KOVA
20 Ocak-18 Şubat
MADDİ AÇIDAN PARLAK BİR DÖNEM
Kova burçları biraz zorlandılar, çünkü son üç yıl boyunca kariyerleriyle ilgili çok yoruldular. Artık biraz daha rahatlar fakat yine de dikkatli olsunlar. Önemli işler yapacaklar ama yaparken de hata yapmasınlar. Engellere takılabilirler.
GERÇEK AŞK

Kova burçlarının para kazanma ve parayı mülk ile değerlendirme zamanları. Özellikle bu kış çok çalışacaklar. Ağustos ayı gibi gayrimenkul alacaklar. Eylül ayından sonra yurtdışına yönelecek ve asıl yapmak istediklerini bu aydan sonra yapacaklar. Siz bir özgürlük insanısınız. Kural tanımayan farklı bir yapınız var. Geçmiş yıllarda hiç kimseye ödün vermeden yaşadınız. Çok kereler ciddi ilişkilerin eşiğinden dönerken, arkanızda gözü yaşlı sevgililer bıraktınız. Belki de en büyük acıları siz yaşadınız ve çevrenize belli etmediniz. Gerçek aşkların kıyısına gelecek ve karar verme zorlukları yaşayacaksınız. Evlilikler gündeme gelecektir. Hiç evlenmek istemeyen aşırı uçlarda olan Kovalar için bile ciddi ilişkiler devri başlıyor. 10 Eylül 2016 yılına kadar Jüpiter değişim ve karşıt finans evinizde ilerleyecek. Maddi açıdan parlak bir dönemde olacaksınız. Kariyerinizi güçlendirmek için dışarıdan yardım almadan kendi gücünüzü ve fırsatları rahatlıkla kullanacaksınız.

BALIK
19 Şubat-20 Mart
EVLİLİK GÖRÜNÜYOR
Balık burçları 2016 yılını evlilikle açabilirler. Güzel bir dönemleri ama kariyer savaşları var. Bir hayli savaşmaları gerekecek. Uzun yıllardır gözünü diktiği işler var ve o işler henüz tamamlanmadı. 2016 yılının ilk altı ayı bunları tamamlamakla geçecek. İkinci altı ayında keyfini sürecekler. 2016 yılının eylül ayından sonra emlak, yatırım, miras, poliçe gibi devlet ya da hukuksal sorunlarından sonra gelen para ile şenlenecekler. Balıklar da yılın en şanslı burçlarından biri.
DEĞİŞİM RÜZGARLARI ESİYOR

Geçtiğimiz yıllarda bazı değişimler yaşadınız. Herkes sizi sakin ve dingin halinizle tanırken, Uranüs'ün burcunuza geçmesiyle bir çok değişimi de beraberinde getirdi. Artık özgürlük naraları atan ve her an farklı duygulara hazır bir kişi ortaya çıktı. Bazılarına göre bu değişim şaşırtıcı ve agresif bir durumdu. Fakat siz yılmadınız ve kendinizi ispat etme savaşına girdiniz. Her şeye rağmen manevi gelişiminizi ön plana çıkaracak 2016 yılı size çok şey kazandıracak unutmayın. Üst düzeyde çalışmak istiyorsanız, gerekli fırsatları karşınıza çıkaracak ve işinizle ilgili uygun ortamları yaratacak. Karşınıza çıktığında, geleceğinizle ilgili sizin lehinize gelişmelere neden olabilecek kişilerle tanışacaksınız. İletişiminizi kuvvetlendirecek ve aklınızı ve mantığınızı şansınızla birleştireceksiniz. Bu yıl yaşam okulundan mezun olmaktan başka şansınız yok. Özellikle, ilişkiler konusunda sınanacaksınız. Bir çok yeni aşk başlangıçları yaşayacak sevgili balıklar bekledikleri güzellikleri yakalayacaklar. Artık istedikleri şansı yakalıyorlar.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.