Ospitalia Italiana ödüllü restoran
Tipik bir İtalyan köşesi... Akdeniz'in sıcak denizlerinden gelen taze balıklar, el yapımı makarnalar, İtalyan mutfağının karakteristik lezzetlerinden olan risottolar, taş fırında pişen ince hamurlu pizzalar; çeşitli baharatlar ve Akdeniz yeşillikleriyle hazırlanan sunumlarla lezzet tutkunlarına ikram ediliyor.
EŞSİZ BİR DENEYİM
Taş fırında, odun ateşiyle pişen pizzaları bir kenara bırakırsak benim favorim porcini mantarı ile hazırlanan Risotto Porchini oldu. Başlangıçta tattığımız taze mozzarella peyniri, dilimlenmiş domates ve fesleğen ile sunulan Caprese; içinde karides, mozzarella peyniri ve avakado ile servis edilen rulo somon füme Terrina Salmone; Akdeniz yeşillikleri, havuç ve sarmısaklı pesto sos ile sunulan ızgara kalamar Calamari alla Griglia'dan söz etmezsem haksızlık olur.
Yolunuz düşerse uğrayın, benden tavsiye...
EN SON HABERLER
- 1 Yavuz Bingöl halk ozanı olan annesi 'Şahsenem Bacı'yı anlattı: Yanlış giden kariyerime şekil verdi...
- 2 Dört ünlü aktör ile erkek modasını konuştuk: Giyinirken eşlerimizin fikrini alırız
- 3 Ayrılık hayatın gerçeği aslolan yaşamın kendisi
- 4 Annem Alzheimer’dı en son beni unuttu
- 5 Kronik inflamasyonu doğal beslenmeyle yenin
- 6 Çocuklar için güneş kremi ve gözlük vakti geldi
- 7 İlham kaynağım İstanbul
- 8 7/24 şehirde yaşam
- 9 Sanal dünya çocuklara okuldan tatlı geliyor
- 10 Öğrendiğinizde şaşıracağınız 4 önemli beslenme bilgisi