Kırmızı hat kesildi
ABD ile Güney Kore, Kuzey Kore'nin "savaş" çıkışlarına rağmen tatbikatlarına başladı. Güney ile kırmızı hattı kesen ve ateşkesi bitiren Kuzey Kore de kendi tatbikatını yürütüyor

ABD'Yİ VURACAK GÜCÜ YOK
Komünist rejimle yönetilen Kuzey Kore, geçen hafta da ABD ile Güney Kore'yi nükleer silahla vurma tehdidinde bulunmuştu. ABD'yi vuracak uzun menzilli füzesi olduğunu savunan Kuzey Kore, şimdiye kadar 3 kere başarılı nükleer test yaptı. Uzmanlar ise, Kuzey Kore'nin ABD'ye ulaşabilecek füzelere sahip olsa da bunlara nükleer savaşbaşlığı yerleştirme kapasitesinin henüz olmadığını söylüyor. Ancak tıpkı 2010'daki gibi Güney Kore'ye saldırma ihtimali olan Kuzey Kore'nin ayrıca bu süreçte daha fazla nükleer deneme yapmasından endişe ediliyor.

EN SON HABERLER
- 1 Rusya, Kiev’i vurdu: En az 2 ölü, 54 yaralı
- 2 İsrail'in Gazze'de bir eve düzenlediği saldırıda 2'si çocuk 3 Filistinli öldü
- 3 Zelenskiy Londra’da Ukrayna konulu görüşmeleri değerlendirdi: “Ortak çalışmaların kalıcı barışa yol açacağını umuyoruz”
- 4 Trump, Zelenskiy’nin Kırım açıklamalarını eleştirdi! "Bu tür kışkırtıcı açıklamalar, savaşı sonlandırmayı zorlaştırıyor.”
- 5 Trump’tan çarpıcı Çin açıklaması: “Adil bir anlaşma yapacağız”
- 6 BM Genel Sekreteri’nden İstanbul depremlerinin ardından dayanışma mesajı!
- 7 Ukrayna savaşında şoke eden iddia: ABD Rusya’nın ilhak ettiği bölgeleri tanıyacak
- 8 Ukrayna barış görüşmeleri sekteye uğradı: ABD Dışişleri Bakanı toplantıya katılmadı
- 9 Papa Franciscus hayatını kaybetmişti: Cansız bedeni ziyaretçilere açıldı
- 10 ABD’de Snapchat’e dava açıldı: Uygunsuz içerikler barındırıyor! ‘Sosyal medya çocukları koruyamıyor’