Libya'da intihar saldırısı!!
Misrata kentinin güneyinde emniyet merkezini hedef alan intihar saldırısında 10 kişi öldü

Libya'nın Misrata kentinin güneyinde bir emniyet merkezini hedef alan intihar saldırısında 10 kişinin öldüğü, çok sayıda kişinin yaralandığı bildirildi.
Ulusal Mutabakat Hükümeti'ne (UMH) bağlı El-Bunyanu'l Mersus (Kenetlenmiş Yapı) Operasyon Güçleri Basın Merkezi'nden yapılan açıklamada, Misrata kentinin Bugreyn bölgesindeki emniyet merkezine bomba yüklü bir araçla saldırı düzenlendiği belirtildi.
Misrata Hastanesi kaynaklarından alınan bilgiye göre, söz konusu saldırıda en az 10 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi yaralandı.
Libya'da UMH'ya bağlı birlikler, bir aydan uzun süredir ülkenin kuzeyinde terör örgütü DAEŞ'le mücadele ediyor.


EN SON HABERLER
- 1 Zelenskiy'den Türkiye'ye esir takası teşekkürü: Başkan Erdoğan'ın desteğiyle mümkün oldu
- 2 ABD Başkanı Trump'tan Gazze açıklaması! Hamas-İsrail ateşkese çok yakın
- 3 SON DAKİKA | Kremlin duyurdu! Rus heyeti 2 Haziran'da İstanbul'da
- 4 Son dakika: Dışişleri Bakanı Hakan Fidan açıkladı: Trump, Putin, Zelenskiy İstanbul'da bir araya gelecek mi?
- 5 Son dakika | Jeffrey Epstein nasıl öldü? FBI'dan flaş açıklama: DNA yok, ses yok, hiçbir şey yok...
- 6 Beyaz Saray LGBT'ye savaş açtı! 'Harvardlı LGBT'lilere değil, elektrikçiye ihtiyacımız var'
- 7 Trump’tan Elon Musk açıklaması: "Yarın onun son günü olacak"
- 8 Beyaz Saray LGBT'ye savaş açtı! 'Harvardlı LGBT'lilere değil, elektrikçiye ihtiyacımız var'
- 9 İsrail ateşkes önerisini kabul etti! Kritik gelişmeyi İsrail basını duyurdu
- 10 Yunanistan’da taksicilerle polis çatıştı: Grev alanında yumruklar konuştu