ABD’de korku dolu anlar: Kargo uçağı alev aldı!
ABD’de facianın eşiğinden dönüldü. Bir kargo uçağının motoru, kuş çarpması sonucu alev aldı. Olay sonrasında hava aracı acil iniş yapmak zorunda kaldı.
ABD'nin New Jersey eyaletinde havalandığı esnada kuş çarpması nedeniyle motoru alev alan FedEx firmasına ait kargo uçağı acil iniş yaptı.
NBC News'ün haberine göre, ABD Federal Havacılık İdaresinden (FAA) yapılan açıklamada, FedEx'e ait kargo uçağının yerel saatle 08.00 sularında Newark kentinden Indiana eyaletinin Indianapolis kentine gitmek üzere havalandığı bildirildi.
Kalkış sırasında kuş çarpması nedeniyle "Boeing 767" tipi uçağın motorlarından birinin alev aldığı belirtildi.
New York ve New Jersey Liman İdaresinden yapılan açıklamada da uçağın havalandığı Newark Liberty Uluslararası Havalimanı'na birkaç dakika sonra acilen inmek zorunda kaldığı kaydedildi.
EN SON HABERLER
- 1 SON DAKİKA… Fransa’da kıyamet günü! Sarı Yelekliler eylemi için sıkı tedbirler alındı: 70 bin polis ve jandarma sokakta!
- 2 Zelenskiy duyurdu: “Üçlü bir toplantı yapılması konusunda anlaştık”
- 3 SON DAKİKA I Trump'tan İran'a yeni operasyon sinyali! Tom Barrack tarih verdi
- 4 Irak Başbakanı duyurdu: “Kalkınma Yolu Projesi'nin temel atma törenine Başkan Erdoğan'ı davet edeceğiz”
- 5 SON DAKİKA I Trump'tan İran'a yeni operasyon sinyali! Tom Barrack tarih verdi
- 6 Zelenskiy duyurdu: “Üçlü bir toplantı yapılması konusunda anlaştık”
- 7 İran'dan İsrail'e gözdağı: Siyonist rejim ise kendi yok oluşunu düşünebilir
- 8 Bakan Güler: Mısır'la da deniz yetki alanlarının sınırlandırılmasına ilişkin anlaşmaya hazırız
- 9 Trump'tan Hürmüz Boğazı açıklaması: Bir yıl öncesine kıyasla daha fazla petrol çıkarıyoruz
- 10 İngiliz basınından flaş iddia: ABD'den Rusya-Ukrayna savaşını bitirmek için 3 aşamalı plan