ABD'de yine saldırı: Ölü ve yaralılar var
ABD’de geleneksel olarak Kasım ayının dördüncü perşembesi kutladıkları Şükran Günü’nde düzenlenen silahlı saldırı da 2 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.
ABD'de geleneksel olarak Kasım ayının dördüncü perşembesi kutladıkları Şükran Günü kana bulandı. Bir parkta düzenlenen silahlı saldırı da 2 kişi öldü, 4 kişi de yaralandı.
Şükran Günü etkinlikleri kapsamında, Kentucky eyaletine bağlı Louisville kentine ait Wayne bölgesinde Shawnee Park'ta düzenlenen Amerikan futbolu maçlarının yapıldığı sırada meydana gelen saldırı, çocuklarıyla birlikte etkinlikleri izlemeye giden aileler arasında büyük paniğe yol açtı. Park çevresi güvenlik ve ilk yardım araçları ile dolarken, saldırın kim tarafından ve neden yapıldığı henüz netlik kazanmadı. Louisville Polis Departmanı Sözcüsü Dwight Mitchell, saldırganların arandığını, hastaneye kaldırılan yaralı 4 kişinin hayati tehlikesinin bulunmadığını, iki kişinin de yaşamlarını yitirdiğini açıkladı.
EN SON HABERLER
- 1 Fransa Cumhurbaşkanı Macron eylemcilere ateş püskürdü! “Hiç kimse cezasız kalmayacak”
- 2 Paris'teki gösterilerde gerginlik tırmanıyor! Polis biber gazı ve şok bombaları kullandı
- 3 Uyarı yetmez eyleme geçin!
- 4 Yine çadırları vurdular
- 5 Husi tehdidi zirve erteletti
- 6 Bilge lider dualarla anıldı
- 7 Rusya-Ukrayna hattında enerji savaşı durmuyor
- 8 SON DAKİKA | Avrupa’da sokaklar kontrolden çıktı! Ortalık savaş alanına ödndü: Gösterilerde siyonist İsrail parmağı
- 9 İzmir’de restoranda bıçaklı kavga: 1 ölü, 1 yaralı!
- 10 İran Genelkurmay Başkanı Trump’ı hedef aldı: “Artık yaşlandı, yerinden kalkacak durumda değil”