Almanya'da 2. Dünya Savaşı'ndan kalan bomba patladı
Almanya'nın Münster kentinde inşaat çalışmaları sırasında bulunan 2. Dünya Savaşı'ndan kalma bombanın patladığı bildirildi. Amerikan yapımı 75 kilogramlık bombanın patlaması sonucu ölen ya da yaralanan olmadı.
Münster itfaiyesince yapılan açıklamada, Amerikan yapımı 75 kilogramlık bombanın yerin yaklaşık bir metre altında patladığı, patlama sonucu ölen ya da yaralanan olmadığı belirtildi.
Yer sıkıştırma çalışmaları esnasında patlayan bombanın parçalarının etrafa saçıldığı, çevrede yerleşim alanı olmaması sonucu kimseye zarar gelmediği kaydedildi.
Almanya'da bir kısmı yerleşim yerlerinde olmak üzere 2. Dünya Savaşı'ndan kalma patlamamış çok sayıda bomba bulunuyor. Bu bombalar uzmanlarca kontrollü şekilde etkisiz hale getiriliyor.
EN SON HABERLER
- 1 T.C. BORNOVA BELEDİYESİ EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ TAŞINMAZ MAL SATIŞ VE KİRALAMA İLANI
- 2 Eurovision’da İsrail isyanı! 4 ülke yarışmadan çekildi
- 3 AB uyuşturucu kaçakçılarını uzaydan gözetleyecek
- 4 ABD'den Venezuela'daki vatandaşlara uyarı!
- 5 Putin’den Ukrayna savaşı değerlendirmesi: “Hedeflere ulaşıldığında sona erecek”
- 6 AB'den WhatsApp'a yapay zeka soruşturması
- 7 ABD'de işten çıkarmalar en yüksek seviyesinde
- 8 Rusya: Karadeniz’de gemilere saldırı, Ukrayna krizinin çözüm sürecini baltalamak için yapıldı
- 9 Kanlı pusu ülkeyi sarstı: Anne ve babasını infaz etti!
- 10 İran’dan Lübnan’a destek: Erakçi’den Recci’ye dayanışma mesajı