Son Güncelleme: Pazartesi 16.01.2012
Altıncı tat bulundu: Yağ molekülü
ABD'li bilim insanları dilin yağın tadını alabildiğini tespit etti. Böylece tatlı, ekşi, acı, tuzlu ve Japonların bulduğu umamiden sonra altıncı tat olarak yağ molekülü resmiyet kazandı
EN SON HABERLER
- 1 Netanyahu yolun sonuna geldi! İsrail basınından dikkat çeken iddia: Tutuklanacak mı?
- 2 ‘Gazze Kasabı’ Netanyahu için geri sayım başladı! Katliam dosyası kabarık
- 3 ABD Başkanı Biden'a soğuk duş! Tüm başkanların en düşük oranı...
- 4 ABD ve Almanya’nın ardından sıra İngiltere’de! Gazze için yüz binler sokağa indi!
- 5 T.C. İstanbul Anadolu 29. ASLİYE HUKUK MAHKEMESİ
- 6 ‘Gazze Kasabı’ için geri sayım başladı
- 7 Ateşkesin tek engeli
- 8 Su kuyularını yok etti
- 9 Gece gündüz katlediyor
- 10 Riyad’da kritik toplantı