Son Güncelleme: Cuma 14.08.2009 13:48
Çikolata ölüm riskini azaltıyor
İsveçli bilim adamları, çikolatanın, kalp krizinin ardından görülen komplikasyonlara bağlı ölüm riskini azalttığını bildirdi.
Haberde, bu kişilerin hiçbirinin diyabet hastası olmadığı da vurgulandı.
Haftada en az iki kez özellikle de bitter çikolata yiyenlerin kalp hastalıklarından ölüm oranlarının, hiç yemeyenlere nazaran 3 kez daha az olduğunu ortaya koyan araştırmanın sonuçları "Journal of Internal Medicine" dergisinin eylül sayısında yayımlandı.
EN SON HABERLER
- 1 İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ LEVAZIM VE AYNİYAT ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ
- 2 ABD’li Senatör Sanders’tan Gazze eylemcilerine destek
- 3 Ateşkes çıkmazında yeni gelişme! Hamas’tan İsrail planına yanıt geldi: Çizgiyi çektiler!
- 4 BM'ye göre İsrail'in saldırıları Filistin'de 1,74 milyon insanı daha yoksulluğa itti
- 5 UCM'ye sunulan dosya İsrail'in soykırımını ortaya koydu! Katillerin tutuklanması için kanıtlar Türkiye'den
- 6 Katil İsrail'in Gazze'ye saldırdı! 7 Filistinli yaşamını yitirdi
- 7 İsrail'den UCM'nin kararı ile ilgili Filistin tehdidi!
- 8 ABD’de Gazze isyanı büyüyor
- 9 Dünyada 1 Mayıs coşkusu
- 10 BM: İsrailli yerleşimcilerin Filistinlilere yönelik saldırıları 800'ü aştı