Salı 03.10.2017
Son Güncelleme: Salı 03.10.2017

Depresyona karşı deniz ürünleri

Japonya'daki Keio Üniversitesi'nden bilim insanları deniz ürünlerini sık tüketen bireylerin, tüketmeyenlere göre depresyona yakalanma riskinin iki kat daha az olduğunu tespit etti. Üniversiteye bağlı Kanser Araştırma Enstitüsü'nün düzenlediği ve sonuçları Translational Psychiatry isimli bilimsel dergide yayımlanan araştırmada bin 191 katılımcı beslenme düzenine göre 4 gruba ayrıldı. Günde 111 gram deniz ürünü yiyenlerin depresyona yakalanma riskinin 2 kat azaldığı belirlendi. Depresyona yakalanan kişilerde omega 3 yağ asidi miktarının daha az olduğu belirtiliyor. DIŞ HABERLER
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.