Son Güncelleme: Perşembe 16.05.2013
Suni etten hamburgere tam not
Hollanda'da laboratuvarda ürettiği yapay etten hamburger yapan Dr. Post "Yağsız ve son derece lezzetli. Bu kültür kıymasını sadece tuz ve biber ekleyip tanıtacağım" dedi
SIRADA BİFTEK VAR!
Post, kök hücreden organ yaratma çalışmalarında kullanılan teknolojiyle kas dokularını ürettiğini, ancak sürecin beklenenden pahalı olduğunu söyledi. Hamburgerin bir santim boyunda ve bir milim eninde 20 bin ayrı kas dokusundan oluştuğunu belirten Post, "İçinde yağ olmadığını düşünürsek, son derece lezzetli. Londra'da bir parti düzenleyip hamburgeri tanıtacağım. Ürettiğim kültür kıymasına sadece tuz ve karabiber ekleyeceğim" dedi. Süpermarketlerde normal kıymayla beraber kültür kıymasının satılacağı günlerin çok uzakta olduğunu belirten Post, "Biftek için ise çok daha fazla araştırma gerekiyor. Kılcal damarlar ve yağ hücrelerini ortama sokmaya çalışmamız gerekiyor" dedi. DIŞ HABERLER
EN SON HABERLER
- 1 AB Temsilcisi Gazze’deki kıtlığa dikkat çekti
- 2 Gazze işgalinde korkulan oldu: Katliam Refah’a sıçradı! Sivil bölgelerden kaçış başladı
- 3 Netanyahu için yolun sonu! Gazze kasabına 4 koldan baskı: Avrupa'da Filistin sesleri susmuyor
- 4 Katil İsrail polisinden Al Jazeera ofisine baskın
- 5 Gazze Kasabı’na dört koldan baskı
- 6 Avrupa başkentlerinde Gazze sesleri susmuyor
- 7 BM: Kıtlık yayılıyor
- 8 Türk cerrah: Hiç acı çekmiyor gibiydiler
- 9 Trajediden ders çıkarmazsak bu son Gazze savaşı olmayacak
- 10 ABD Dışişleri Bakanı Blinken sosyal medyayı suçladı: İsrail'in, yaşananları aktarmasını zorlaştırıyor