En çok arananlar listesindeydi: Meksika’da yakalandı
Federal Soruşturma Bürosunun (FBI) en çok arananlar listesinde bulunan "MS-13" çetesinin elebaşı Francisco Javier Roman-Bardales Meksika’da gözaltına alındı.
CNN kanalının haberine göre, Meksika Milli Savunma Sekreterliği (Sedena), hakkında sivillere karşı şiddet, uyuşturucu kaçakçılığı ve gasp iddiaları bulunan "MS-13" çetesinin elebaşı olduğu öne sürülen Francisco Javier Roman-Bardales'in, Veracruz eyaletinde bir otoyolda yakalandığını açıkladı.
Açıklamada, "MS-13" çetesinin elebaşı olduğu ileri sürülen Francisco Javier Roman-Bardales'in gözaltına alındığı bildirildi.
Federal Soruşturma Bürosunun (FBI) en çok arananlar listesinde yer alan Roman-Bardales'in, başkent Mexico City'ye sevk edildiği, buradan da ABD'ye teslim edileceği belirtildi.
EN SON HABERLER
- 1 ABD medyası açıkladı! Trump'tan Türkiye'ye F-35 satışı için flaş karar
- 2 T.C. ŞARKIŞLA SULH HUKUK MAHKEMESİNDEN
- 3 T.C. BAKIRKÖY 9. AİLE MAHKEMESİ
- 4 T.C. BÜYÜKÇEKMECE 1. ASLİYE CEZA MAHKEMESİNDEN /BAŞKANLIĞINDAN
- 5 T.C. BODRUM 2. AĞIR CEZA MAHKEMESİNDEN /BAŞKANLIĞINDAN
- 6 T.C. BÜYÜKÇEKMECE 4. İCRA CEZA MAHKEMESİ
- 7 T.C. TORBALI 2. SULH HUKUK MAHKEMESİ
- 8 Dünya Gazze için ayakta
- 9 T.C. ANKARA 10. AİLE MAHKEMESİ
- 10 T.C. HAYMANA SULH HUKUK MAHKEMESİNDEN