Filipinler’de Önemli Buluşma
Filipinler’in Başkenti Manila’da gerçekleştirilen ADAS 2022 Savunma, Güvenlik ve Kriz Yönetimi Fuarı, 3’üncü gününde devam ediyor.
Fuar kapsamında önemli temaslarda bulanan ASFAT'ı Asya'daki tek rakibi konumunda bulunan Güney Koreli Hyundai Heavy Industries şirketi ADAS Fuarı'ndaki standında ziyaret etti. İki şirketin yetkilileri, gündemdeki projeler ve sektör hakkında görüş alışverişinde bulundu.
ASFAT ile Hyundai Heavy Industries şirketleri, halihazırda Filipin Donanması'nın Açık Deniz Karakol Gemisi (OPV) projesi için yarışıyorlar. Sadece bahsi geçen iki firmanın sona kalabildiği proje, 6 adet Açık Deniz Karakol Gemisi tedarikini içeriyor. Projeyi ASFAT'ın kazanması durumunda Türkiye, ilk kez OPV sınıfında bir savaş gemisi ihraç etmiş olacak. ASFAT aynı zamanda Türk Donanması için 2 adet OPV ile Pakistan Donanması için 4 adet MİLGEM Korveti'nin üretim faaliyetlerine devam ediyor.
EN SON HABERLER
- 1 Yunanistan’da öğrenciler sokağa döküldü: Parlamento binasına yürüdüler
- 2 Hindistan’da çığ felaketi: 4 ölü, 4 kayıp
- 3 Avrupa’da birçok ülkede bomba alarmı: En az 10 yolcu uçağında korku dolu anlar yaşandı!
- 4 ABD’deki ara seçimlerin perde arkası: İşte Washington’da kartları yeniden dağıtan 5 faktör
- 5 Kolombiya’da şiddetli patlama: Polis karakolu hedef alındı!
- 6 ABD’de helikopter denize çakıldı: Ölü ve yaralılar var
- 7 ABD ara seçimlerinde son durum: Temsilciler Meclisi’nde hangi parti kaç sandalyeye sahip?
- 8 Washington’daki depremin artçıları: Ara seçim sonuçları dünyada neleri değiştirecek?
- 9 Beyaz Saray: "Başkan Trump mücadeleyi asla bırakmayacak"
- 10 Türkiye’den dev adım! Güney Kore ile 4 kritik anlaşma: Sinop nükleer santrali için gözler o tarihe çevrildi