Güney Afrika'da katliam gibi kaza: 14 çocuk hayatını kaybetti
Güney Afrika'nın Gauteng eyaletinde, ilkokul ve lise öğrencilerini taşıyan servis minibüsü ile karşı yönden gelen kamyonun çarpışması sonucu 14 çocuk hayatını kaybetti. Durumu ağır olan 3 öğrencinin hastanedeki tedavileri sürüyor.
Ulusal medyada yer alan haberlere göre, Johannesburg'un güneyindeki Vanderbijlpark bölgesi R553 kara yolunda ilkokul ve lise öğrencilerini taşıyan servis minibüsü, karşı yönden gelen kamyonla çarpıştı.
Kazada, minibüste bulunan öğrencilerden 11'i kaza yerinde, 3'ü kaldırıldıkları hastanede yaşamını yitirdi.
Servis sürücüsünün hafif yaralı olarak kurtulduğu kazada, durumu ağır olan 3 öğrencinin de hastanedeki tedavileri sürüyor.
Güney Afrika Cumhurbaşkanı Cyril Ramaphosa, yaptığı basın açıklamasında, öğrencilerin vefatından duyduğu üzüntüyü dile getirdi.
EN SON HABERLER
- 1 Mekke İttifakı üyesi ülkeler Tahran’da: Kritik toplantı sona erdi! Bölgesel güvenlik ve İsrail vurgusu...
- 2 Brezilya'dan Trump'ın seçimlerde usulsüzlük iddiasına tepki
- 3 İran'dan ABD'ye müzakere çağrısı: Tahran'ın 7 şartı kabul edilmeli
- 4 Trump, hileli seçim ihbarına para ödülü vereceğini açıkladı
- 5 Star Trek oyuncusu Walter Koenig hayatını kaybetti
- 6 İran'dan Hürmüz açıklaması: "Boğaz'ın kontrolü bizdedir"
- 7 Irak ve Ürdün işbirliği: 9 anlaşma imzalandı
- 8 Pezeşkiyan, Mekke İttifakı'nı desteklediklerini açıkladı
- 9 Çekilişten çıktı, masrafı ağır geldi, satışa koydu
- 10 Mekke İttifakı üyesi ülkeler Tahran’da: Kritik toplantı sona erdi! Bölgesel güvenlik ve İsrail vurgusu...