İran duyurdu: Bağdat ve Maskat uçuşlarına iptal kararı!
İran Sivil Havacılık Kurumu Sözcüsü Mecid İhvan, “Tahran-Bağdat ve Tahran-Maskat uçuşları bu gece yarısından itibaren iptal edilecek” dedi.
İran basını, Sivil Havacılık Kurumu Sözcüsü Mecid İhvan'ın, Tahran çıkışlı uçuşlar hakkında açıklamada bulunduğunu duyurdu.
İhvan, yerel saat ile 24.00'ten itibaren Bağdat ile Maskat havaalanlarının İran uçuşlarını kabul etmeyeceğini ve bu nedenle Tahran-Bağdat ile Tahran-Maskat uçuşlarının iptal edildiğini belirtti.
İhvan, "Bağdat'a giden uçuşların, Necef Havaalanı'na yönlendirilmesi için görüşme yapıyoruz" ifadesini kullandı.
EN SON HABERLER
- 1 ABD seçimlerinde sonuçlar belli oldu! Trump’tan ilk açıklama geldi: “Oy pusulasında olsaydım kazanırdık”
- 2 ABD’de Trump için kritik gün: Ara seçimlerde ilk sonuçlar gelmeye başladı
- 3 Müslümanları hedef alan İsrail merkezli kampanya deşifre oldu
- 4 ABD'de sandık çıkış anketlerinde ekonomi gündemi öne çıktı
- 5 İspanya'daki hızlı tren faciası sonrası flaş gelişme: İstifasını açıkladı
- 6 Zelenskiy: Ukrayna olmadan kimse Ukrayna hakkında konuşamaz
- 7 Grönland, ABD ile güvenlik anlaşmasını onayladı
- 8 İran duyurdu: Hürmüz sadece o ülkelerin geçişine açık
- 9 İsrail'de sandık savaşları sürüyor: Eisenkot'tan Netanyahu hamlesi! Siyasi çıkmaz derinleşiyor mu?
- 10 Rum lider Hristodulidis'ten terör örgütü EOKA'ya övgü