İsrail Lübnan’ın güneyini hedef aldı: 3 kişi hayatını kaybetti
İsrail ordusunun Lübnan’ın güneyine düzenlediği hava saldırılarında 3 kişi yaşamını yitirdi. Bölgedeki birçok yerleşim noktasının da topçu ve hava saldırılarıyla hedef alındığı bildirildi.
İsrail ordusu, Lübnan'ın güneyine yönelik saldırılarını artırarak sürdürüyor.
BİNT CUBEYL'DE CAN KAYBI
Lübnan resmi ajansı NNA'nın haberine göre, Nebatiye vilayetine bağlı Bint Cubeyl ilçesine düzenlenen hava saldırısında 3 kişi hayatını kaybetti.
İsrail ordusunun ayrıca Sayda kentinin güneyindeki Arab Cel beldesinde daha önce saldırı tehdidinde bulunduğu bir binayı bombaladığı aktarıldı.
İsrail ordusunun işgalini genişletmek amacıyla kara saldırılarına da başladığı güney Lübnan'da topçu ve hava saldırılarının sürdüğü bildirildi.
Sabah saatlerinden itibaren Hıyam, Kakaiyyet Cisir, Ganduriyye, Binafol, Şebaa, Kefre ve Raşya beldelerinin de saldırıların hedefi olduğu kaydedildi.
EN SON HABERLER
- 1 Paris'te maskeli grup otomobil bayisini hedef aldı
- 2 İran basını duyurdu: Pezeşkiyan Rusya’ya gidecek!
- 3 Bakan Fidan, Yemen Dışişleri Bakanı Al-Zuba bir araya geldi
- 4 İran’dan ABD ve İsrail’e açık tehdit: “Düşmanın en ufak hatasına katbekat cevap vereceğiz”
- 5 Fransa'daki Sarı Yelekliler eyleminde polis şiddeti iddialarına ilişkin yeni soruşturma
- 6 SON DAKİKA… Fransa’da kıyamet günü! Sarı Yelekliler eylemi için sıkı tedbirler alındı: 70 bin polis ve jandarma sokakta!
- 7 Zelenskiy duyurdu: “Üçlü bir toplantı yapılması konusunda anlaştık”
- 8 SON DAKİKA I Trump'tan İran'a yeni operasyon sinyali! Tom Barrack tarih verdi
- 9 Irak Başbakanı duyurdu: “Kalkınma Yolu Projesi'nin temel atma törenine Başkan Erdoğan'ı davet edeceğiz”
- 10 SON DAKİKA I Trump'tan İran'a yeni operasyon sinyali! Tom Barrack tarih verdi