İsrail ordusundan sıcak çatışma! Suriye’ye saldırı başlatıldı
İşgalci İsrail ordusu, sık sık hedef aldığı Suriye’ye yönelik yeni bir saldırı başlattı. Ordudan yapılan son dakika açıklamasına göre Suriye’nin güneyine yönelik saldırı başlatıldı.
İsrail ordusu, Suriye'nin güneyinde askerlerine ateş açıldığını öne sürerek çatışmaya girildiğini duyurdu. Ordudan yapılan yazılı açıklamada, Suriye'nin güneyinde İsrail askerlerine ateş açıldığı öne sürüldü.
İsrail askerlerinin karşılık vermesinin ardından karşı tarafta isabet kaydedildiği iddia edildi. Suriye'de işgalini derinleştiren İsrail ordusu, ülkedeki askeri bölgelere ve sivil yerleşimlere havadan ve karadan saldırılar düzenlemeye devam ediyor.
İsrail, bu sabah saatlerinde Suriye'nin Dera ilinin kuzeybatısındaki Kuye köyüne top ve tank atışları düzenlemişti. Saldırıda 5 sivil hayatını kaybederken, çok sayıda sivil de yaralanmıştı. İsrail uçakları ise dün gece Humus ilindeki Tedmur ve T4 askeri hava üslerini vurmuştu. İsrail ordusu, 22 Mart'ta da Humus ilinde T4 Askeri hava üssüne ve Tedmur ilçesindeki devrik rejimden kalma askeri noktalara hava saldırıları düzenlemişti.
EN SON HABERLER
- 1 ABD'den Yemen'e 7 ayrı hava saldırısı
- 2 Suriye'de Cumhurbaşkanı Şara'nın ilk kabinesi açıklandı! Dikkat çeken isimler
- 3 Suriye'de Cumhurbaşkanı Şara'nın ilk kabinesi açıklandı! Dikkat çeken isimler
- 4 Suriye'de Cumhurbaşkanı Şara başkanlığındaki yeni kabine açıklandı
- 5 İsrail ordusu, iftarını yapan Filistinli aileyi hedef aldı: 3 ölü, yaralılar var
- 6 Son dakika: Başkan Erdoğan'dan Sisi ile telefonda görüştü! Bölgesel konularda "eşgüdümlü hareket" vurgusu
- 7 Rusya 3 yerleşim biriminin kontrolünü geçirdi
- 8 SON DAKİKA | Dışişleri’nden gözaltındaki Türk öğrenci için flaş açıklama!
- 9 İsrail basını yeni hedefi duyurdu! Ordu gizli güçleri yolluyor: Direnişi engelleyeceğiz!
- 10 İsrail güçleri Cenin’de 600 evi yerle bir etti