İyi Parti'de deprem
İyi Parti'de tüm il başkanlarının istifası istendi.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener bugün toplanan Başkanlık Divanı'nda, partinin taşra teşkilatlarındaki revizyon çalışmalarını hızlandırmak için bütün İYİ Parti il başkanları ve il yönetimlerinin istifasını istedi.
İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın tarafından gönderilen talimatta, "Özellikle 24 Haziran seçimleri ve akabindeki süreç partimiz açısından büyük bir imtihan olmuş, Genel Başkanı'ndan, en sade üyesine ve gönüllüsüne kadar İYİ Parti ailesi karşılaştığı bütün kriz testlerini başarıyla geçmiştir.
Bu güne kadar büyük özveriyle, türlü imkansızlıklar içinde ve fedarkarca görev yapan teşkilatlarımızda 24 Haziran seçimlerindeki adaylıklar başta olmak üzere çeşitli vesilelerle boşalmalar olmuş ve netice itibariyle taşra teşkilatlarımızda yerel seçimler öncesi ivedi olarak bir revizyon yapılması elzem hale gelmiştir" denildi.
EN SON HABERLER
- 1 Arakçi, "Karar ABD'ye ait" diyerek duyurdu! İran'dan 7 günlük Hürmüz planı: Boğaz'da barış yeniden sağlanacak mı?
- 2 ABD'den İran'a nükleer tehdidi: Yıkımla yüzleşirler
- 3 Trump’tan İran açıklaması! "Biraz daha uzun kalabiliriz" diyerek duyurdu
- 4 Almanya Başbakanı Merz: ‘İsrail’in yanındayız’
- 5 Fransa’da eğitim isyanı! Sokaklar alev alev
- 6 ABD'de orman yangını: Alevler evlere sıçradı
- 7 Bangladeş'te tatil mekanında yangın çıktı: 10 ölü
- 8 Suudi Arabistan’da 5 kişi idam edildi
- 9 Husiler Taiz'de bir köye saldırdı: 8 ölü, 6 yaralı
- 10 Brüksel’de eğitim politikaları yine protesto edildi