Cuma 06.04.2012 11:31
Son Güncelleme: Cuma 06.04.2012 11:33

Kızarmış gıdalar zararlı değilmiş!

Hep bize yağda kızartılmış yiyeceklerin kalp ve damarlar için büyük riskler taşıdığı söylendi. Meğer bu da bir mitmiş!

British Medical Journal tarafından yapılan bir araştırmada, kızartılmış yiyeceklerdeki yağ oranı miktarının kalp rahatsızlığı açısından hiç bir risk oluşturmadığı kaydedildi.

Yaşları 29 ila 69 arasında değişen 40 bin kişinin diyet ve yeme alışkanlığını mercak altına yatıran 11 yıllık bir çalışmanın ürünü olan araştırma, dünya çapında ses getirdi.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.