Son Güncelleme: Cuma 06.04.2012 11:33
Kızarmış gıdalar zararlı değilmiş!
Hep bize yağda kızartılmış yiyeceklerin kalp ve damarlar için büyük riskler taşıdığı söylendi. Meğer bu da bir mitmiş!
British Medical Journal tarafından yapılan bir araştırmada, kızartılmış yiyeceklerdeki yağ oranı miktarının kalp rahatsızlığı açısından hiç bir risk oluşturmadığı kaydedildi.
Yaşları 29 ila 69 arasında değişen 40 bin kişinin diyet ve yeme alışkanlığını mercak altına yatıran 11 yıllık bir çalışmanın ürünü olan araştırma, dünya çapında ses getirdi.
EN SON HABERLER
- 1 MSB açıkladı: Suriye'nin kuzeyinde 7 PKK/YPG'li terörist etkisiz hale getirildi
- 2 Almanya'ya gündem: Döner! Fiyatı tavan yapınca bakın ne istediler
- 3 SON DAKİKA! Katil Devlet 'Boşaltın' diyerek tehdit etmişti: Soykırımcı İsrail'den Refah'a saldırı! Yüzbinlerce Filistinli ikamet ediyor
- 4 Arjantin'den İngiltere'ye Falkland Adaları mesajı
- 5 Dışişleri Bakanı Hakan Fidan, Katar Başbakanı ve Dışişleri Bakanı Al Sani ile görüştü
- 6 BM'den İsrail'e Refah tepkisi:
- 7 Çin Devlet Başkanı Cinping Fransız mevkidaşı Macron'la bir araya geliyor
- 8 Kapalı kapılar arkasında pazarlık başladı: CIA İsrail için ateşkes masasında!
- 9 Türkiye’ye kritik ziyaret: Kuveyt emirinin ilk yurt dışı ziyareti Türkiye’ye
- 10 Almanya'da Türklerin öncülüğünde kurulan DAVA'nın önceliği ırkçılıkla mücadele