Cumartesi 15.11.2015
Son Güncelleme: Pazar 15.11.2015

Kızartmaları kepçe yerine eliyle alıyor

Hindistan'ın Uttar Pradeş eyaletinde aşçılık yapan 60 yaşındaki Ram Babu, yemeklerini kepçe yerine ellerini kullanarak kazandan alıyor. Sıcaklığı yaklaşık 200 dereceye kadar çıkan dev kazanlara ellerini daldırarak yemeğini karıştırabilen Ram Babu, 40 senedir aşçılığı bu şekilde yaptığını ve sıcağa temas ettiği için kollarının hiçbir zarar görmediğini söylüyor. Sıcağın elini yakmadığını ilk 14 yaşında fark ettiğini söyleyen Babu, her gün bu yöntemle geleneksel Hint yemeği "pakora" pişiriyor.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.