KKTC'de iki bakan değişti
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı'na Faiz Sucuoğlu'nun, Ekonomi ve Enerji Bakanlığı'na ise Hasan Taçoy'un atandığı bildirildi.
Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) kabinesinde iki bakanlıkta görev değişimi gerçekleşti. Yaşanan deniz kazasının ardından görevden alınan Erhan Arıklı'nın yerine Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanlığı görevine eski başbakanlardan Faiz Sucuoğlu getirildi. Kabinedeki bir diğer değişim ise Ekonomi ve Enerji Bakanlığı'nda yaşandı. Görevden alınan Olgun Amcaoğlu'nun yerine bakanlık görevine Hasan Taçoy atandı.
EN SON HABERLER
- 1 İşgalci İsrail Gazze’yi hedef almayı sürdürüyor: Son 24 saatte 4 Filistinli katledildi
- 2 Sri Lanka’dan sıra dışı karar: Ordu vahşi filleri korumak için sahaya iniyor
- 3 Husilerden Suudi Arabistan’a peş peşe füze saldırısı: Tamamı imha edildi
- 4 Trump sandığı gitti: Ara seçimler için oyunu kullandı
- 5 Florida’da stadyum çevresinde silahlar konuştu: 12 yaralı
- 6 ABD ordusu İran’a saldırı planını hazırladı: İsrail’de savaş alarmı en üst seviyede!
- 7 Avrupa cayır cayır yanıyor: Molotoflar, yağmalar, kanlı çatışmalar, alevler içinde kalan polisler… Kıta iç savaşa mı sürükleniyor?
- 8 Donald Trump'ın 'İsrail' kumarı! ABD'de ara seçim heyecanı: Anketlerde kim önde?
- 9 Japonya’da 7.0 büyüklüğünde deprem! Tsunami riski oluşmadı...
- 10 Avrupa’da öfke büyüyor