Malta, Vicdan Gemisi’ne geçit vermedi
Saldırıdan önce geminin Palau'ya ait bayrağı Malta hükümeti ve bazı ülkelerin baskısı sonrasında uluslararası sularda seyir halindeyken indirildiği öğrenildi. Saldırıda bulunan drone'ların, saldırıdan 1 gün önce Malta Hava sahasına girdiği ve 5 bin feetin altında saatlerce uçtuktan sonra gece yarısı Palau bayrağının indirilmesinin akabinde saldırıda bulunduğu belirtildi.
İSRAİL DOĞRULADI
İsrail devlet televizyonu KAN ise, gemiye Malta yakınlarındaki uluslararası sularda yapılan saldırıdan yalnızca saatler önce bir İsrail askeri nakliye uçağının Malta'ya doğru gittiğini doğruladı.
EN SON HABERLER
- 1 Paris'te maskeli grup otomobil bayisini hedef aldı
- 2 İran basını duyurdu: Pezeşkiyan Rusya’ya gidecek!
- 3 Bakan Fidan, Yemen Dışişleri Bakanı Al-Zuba bir araya geldi
- 4 İran’dan ABD ve İsrail’e açık tehdit: “Düşmanın en ufak hatasına katbekat cevap vereceğiz”
- 5 Fransa'daki Sarı Yelekliler eyleminde polis şiddeti iddialarına ilişkin yeni soruşturma
- 6 SON DAKİKA… Fransa’da kıyamet günü! Sarı Yelekliler eylemi için sıkı tedbirler alındı: 70 bin polis ve jandarma sokakta!
- 7 Zelenskiy duyurdu: “Üçlü bir toplantı yapılması konusunda anlaştık”
- 8 SON DAKİKA I Trump'tan İran'a yeni operasyon sinyali! Tom Barrack tarih verdi
- 9 Irak Başbakanı duyurdu: “Kalkınma Yolu Projesi'nin temel atma törenine Başkan Erdoğan'ı davet edeceğiz”
- 10 SON DAKİKA I Trump'tan İran'a yeni operasyon sinyali! Tom Barrack tarih verdi