Meksika'da bulunan 8 gencin cenazesi ailelerine teslim edildi
Meksika'da bir evde ölü bulunan 8 gencin cenazesi, kimlik tespitinin ardından ailelerine teslim edildi.

Meksika basınında çıkan habere göre, Jalisco eyaletindeki Jalisciense Adli Bilimler Enstitüsü'nde bir araya gelen aileler, çocuklarının cesetlerini yetkililerden teslim aldı.
Gözyaşlarını tutamayan aileler, çocuklarının ölümünden sorumlu olanların bir an önce bulunmasını istedi.
Çağrı merkezinde çalışan 8 genç için 22 Mayıs'ta kayıp ilanı verilmesinin ardından cesetleri, 30 Mayıs'ta Guadalajara'nın Zapopan kentindeki bir evde bulunmuştu.
Yapılan inceleme ve teşhislerden sonra cesetlerin ortadan kaybolan gençlere ait olduğu 6 Haziran'da tespit edilmişti. Olayla ilgili kapsamlı soruşturma başlatan savcılık, henüz sonuç alamadı.


EN SON HABERLER
- 1 İsrailli milletvekili şiddetli saldırıların nedenini açıkladı: Hepsi onun planının parçası!
- 2 ABD Temsilciler Meclisi üyesi Türkiye'nin Washington Büyükelçiliği'nde
- 3 Rusya’da çığ faciası: 4 ölü
- 4 Kızıldeniz'de korkunç kaza: Rus turistler feci şekilde öldü
- 5 Almanya’dan Trump’ın tarifelerine yanıt: Geri adım atmayacağız
- 6 Geri manevra sırasında kaza: Sürücü boğularak öldü
- 7 Avusturya okullarda cep telefonunu yasaklıyor
- 8 Fransa Ukrayna konulu liderler zirvesine ev sahipliği yapıyor
- 9 Sudan’da kritik gelişme: Ordu başkenti ele geçirdi
- 10 Rus oligarka büyük operasyon! İş dünyası şokta: Putin Güney Kıbrıs hatasını affetmedi!