Giriş Tarihi: 5.05.2022 11:58 Son Güncelleme: 5.05.2022 12:03

New York Times’tan flaş iddia: Rus general suikastlarının arkasından onlar çıktı!

Rusya Ukrayna savaşı tüm şiddetiyle devam ederken, ABD’li New York Times gazetesi olay yaratan bir iddia ortaya attı. Savaşın başından bu yana Ukrayna ordusunun 12 Rus generali öldürdüğü açıklamaları sık sık gündeme gelirken NYT, ABD istihbaratının Ukrayna’ya yardım ettiğini ortaya attı. İsmi açıklanmayan kaynaklardan gelen bilgilerde, Rus generallerinin ölümünün arkasında ABD istihbaratı olduğu söylendi.

New York Times’tan flaş iddia: Rus general suikastlarının arkasından onlar çıktı!

Rusya Ukrayna savaşının yarattığı yankılar aralıksız devam ediyor. Şimdiye dek karşılıklı büyük çatışmalar yaşanırken, saldırılarda 12 Rus generalin Ukrayna kuvvetlerince öldürüldüğü gündeme gelmişti.

RUS BİRLİKLERİN HAREKETLERİ ANBEAN AKTARILDI

Savaşın başlamasından bu yana Ukrayna'ya olan desteğini sık sık dile getiren ve silah yardımında bulunan ABD'nin, Rus generallerin suikastında da parmağı olduğu ortaya atıldı.