Nijerya’da okul yangını faciası: 17 kişi hayatını kaybetti
Zamfara eyaletindeki bir okulda çıkan yangından ilk belirlemelere göre 17 öğrenci can verirken, 12 öğrenci de yaralandı.

Nijerya'nın Zamfara eyaletine bağlı Kauran Namoda kasabasında bir okulda çıkan yangın, büyük bir felakete yol açtı. İlk belirlemelere göre, alevler arasında mahsur kalan 17 öğrenci yaşamını yitirirken, 12 öğrenci ise yaralı olarak kurtarıldı. Yetkililer, hayatını kaybeden öğrencilerin 7 ile 17 yaşları arasında olduğunu açıkladı.
EVDE ÇIKAN YANGIN, OKULA SIÇRADI
Yangının nedeni henüz netlik kazanmazken, polis olayla ilgili kapsamlı bir soruşturma başlattı. Görgü tanıkları, alevlerin önce bir evde başladığını ve hızla okula sıçradığını ifade etti. Bölgedeki yetkililer, trajedinin boyutunu belirlemek ve benzer olayların önüne geçmek için çalışmalara devam ediyor.


EN SON HABERLER
- 1 Batı’nın çifte standardı sahnede: Türkiye için aynı tarafsızlığı göstermediler
- 2 Le Pen suçlu bulunmuştu: Savcı mahkeme kararını sorgulayanlara tepki gösterdi
- 3 ABD askerleri Litvanya’da kaybolmuştu: Cansız bedenleri bulundu
- 4 Meta’nın kanlı geliri: Facebook savaş suçlarından kar ediyor! Uluslararası hukuk çiğnendi
- 5 6 ülkeden Rusya’ya yeni yaptırım planı: Daha fazla baskı uygulamaya hazırız
- 6 Katil İsrail bayramın ikinci gününde de Gazze Şeridi'ne saldırdı! 41 Filistinli hayatını kaybetti
- 7 Trump üçüncü dönem için yarışmak istediği rakibini açıkladı
- 8 CHP’nin medet umduğu Avrupa hırsızlığa geçit vermedi
- 9 Siyonistlerden bayram katliamları: 80 şehit
- 10 ‘KKTC’de yaşananlar insan hakları ihlalidir’