Pakistan'dan Türkçe taziye mesajı: "Türkiye'ye her türlü desteği sağlamaya hazırız"
Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif, İstanbul'da meydana gelen sel felaketi nedeniyle Türkçe taziye mesajı yayımlayarak, Pakistan'ın Türkiye ile dayanışma içinde olduğunu bildirdi.
Pakistan Başbakanı Şahbaz Şerif, sosyal medya platformundaki hesabından İstanbul'da meydana gelen sel felaketine ilişkin Türkçe paylaşım yaptı.
Paylaşımda İstanbul'daki selin yol açtığı can kayıpları ve yıkımdan derin üzüntü duyduğunu belirten Şerif, "Kıymetli kardeşim Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve hayatını kaybedenlerin yaslı ailelerine en içten taziyelerimi sunuyorum" ifadesini kullandı.
Şerif, yaralananların bir an önce sağlıklarına kavuşmalarını, kayıp olanların ise sağ salim bulunmalarını dilediğini ifade etti.
Pakistan'ın Türkiye halkıyla dayanışma içinde olduğunu vurgulayan Şerif, ülkesinin bu zorlu süreçte Türkiye'ye her türlü desteği sağlamaya hazır olduğunu kaydetti.
EN SON HABERLER
- 1 KKTC Başkanı Üstel: "Kıbrıs Türk halkı yok sayılamaz"
- 2 Trump duyurdu: Beyaz Saray Sözcüsü görevden ayrılabilir
- 3 Gambiya açıklarında göçmenleri taşıyan tekne battı: 12 ölü
- 4 Fanatik İsrailliler hasat yapan Filistinlilere saldırdı
- 5 Fransa'nın en eski mason locasından yüzlerce veri sızdırıldı
- 6 İran: Hürmüz Boğazı'nın doğusunda bir gemi alev aldı
- 7 Yunan basını Ankara’nın gücünü itiraf etti: ‘Türkiye’nin sayısal üstünlüğünü geçemeyiz’
- 8 Trump’tan idam kararında geri adım! Canlı yayınlanmayacak
- 9 Fanatik İsrailliler Batı Şeria'da çiftçilere saldırdı, araçları kundakladı
- 10 ABD'de ilkokula silahlı saldırı: 4 ölü