Rusya'da dini tören için buz tutmuş nehre giren kadın bir daha çıkamadı
Rusya'da Hristiyanların geleneksel bir bayramı için buz tutan nehre giren kadın, buz kütlesine çarptı. Bir şeylerin ters gittiğini gören çevredekiler ve kadının kocasının aramaları sonuç vermedi. Kadının bedeni bulunamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Rusya'ya bağlı Leningrad Bölgesi'ndeki Oredezh Nehri'nde 19 Ocak'ta Ortodoks Hristiyanlar, Vaftiz Bayramı olarak da bilinen Epifani Bayramı nedeniyle suya girdi. Bölgeye giden 40 yaşındaki bir kadın, eşi ve çocuklarıyla birlikte buz tutan nehre girmek istedi.
BUZA ÇARPTI
Nehrin yüzeyinde bulunan buz tabakasının kesilmesinin ardından soğuk suya atlayan kadının buza çarptığı görüldü. O an gözden kaybolan kadının başında duran kişi ise bir şeylerin yolunda gitmediğini görünce bağırmaya başladı. O esnada kadının eşi de soğuk suya atladı.
EN SON HABERLER
- 1 Libya Başbakanı Dibeybe'den taziye mesajı: 'Ülkemiz için büyük bir kayıp'
- 2 Louvre Müzesi’ne demir parmaklık önlemi
- 3 Trump'tan dikkat çeken FED çıkışı: "Benimle aynı fikirde olmayan kimse başkan olamaz"
- 4 Belçika soykırım davasına müdahil olmak için başvurdu
- 5 Ukrayna ordusu, Siversk’ten geri çekildi
- 6 Lübnan'dan İsrail açıklaması: "Saldırı bahanesi verecek adımlardan kaçınılmalı"
- 7 İsrailli bakandan alçak plan! "Hedefimiz 1 milyon" diyerek açıkladı
- 8 Çin 100'den fazla balistik füze mi depoluyor? Bakanlık sözcüsü iddialara cevap verdi!
- 9 Irak: İran'dan gelen doğalgaz akışı kesildi"
- 10 ABD Adalet Bakanlığı 30 bin yeni Epstein belgesini yayımladı!