Son dakika: Azerbaycan Savunma Bakanlığı'ndan açıklama
Azerbaycan Savunma Bakanlığı'ndan bir son dakika açıklaması geldi. Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Ermenistan ordusuna bağlı askerlerin cephede yiyecek içecek sıkıntısı çektiği ve ikmal yapılamadığı için mevzileri bırakıp kaçtığı aktarıldı.
Ermenistan'ın Azerbaycan topraklarına düzenlediği hain saldırının yankıları sürüyor. Azerbaycan, Ermenistan işgali altındaki topraklarını geri almak için başlattığı operasyonları hız kesmeden ve başarıyla sürdürüyor.
"ERMENİSTAN ORDUSUNA İKMAL YAPILAMIYOR"
Azerbaycan Savunma Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada, Ermenistan ordusuna bağlı askerlerin cephede yiyecek içecek sıkıntısı çektiği ve ikmal yapılamadığı için mevzileri bırakıp kaçtığı aktarıldı.
"MEVZİLERİNDEN AYRILIP KAÇTILAR"
Açıklamada, "Hadrut'ta Ermenistan Silahlı Kuvvetlerinin 3'üncü Alayı'na bağlı askerler savunma alanında silah, yiyecek ve yakıt sıkıntısı yaşıyor. 3'üncü Alay askerleri savunma mevzilerinden ayrıldı. Aynı zamanda askeri birliğin şoförleri askeri araç ve ekipmanı atarak savaş alanından kaçtı" denildi.
EN SON HABERLER
- 1 Paris'te kısmi sokağa çıkma yasağı!
- 2 İspanya’daki feci tren kazasının ön teknik raporu açıklandı! Duran trene 200 kilometre hızla çarpmış...
- 3 İnsanlık uzayı böyle fethedecek! Yeni teknoloji keşfedildi: Tek tek birleştirecekler...
- 4 Kanlı sandıktan faşizm çıktı! İsrail’de demokrasi ayaklar altında
- 5 Avrupa’da göstericilere sosyal medya engeli
- 6 AFP: Türkiye, Libya’yı yeniden birleştiriyor
- 7 İspanya’daki tren faciasında skandal
- 8 İsrail Merkez Seçim Komitesi "müdahale" iddiaları yalanladı!
- 9 İran basını duyurdu: “Keşm Adası yakınlarında düşman savaş uçağı engellendi”
- 10 Nijerya'da Boko Haram'a hava operasyonu: 44 terörist öldürüldü