Corona virüs salgınında son dakika gelişmesi! Fransa Başbakanı tarih verdi! Nisan ayının ilk 15 gününe dikkat çekti!
Tüm dünyayı etkisi altına alan corona virüs salgını yayılmaya devam ederken son dakika haberleri de peş peşe geliyor. Son olarak Covid-19 salgını ile ilgili yaşanan sıcak gelişme herkesin dikkatini çekti. Çin'in Wuhan kentinde ilk kez ortaya çıkan ancak sonrasında Avrupa'da özellikle de Fransa, İtalya ve İspanya gibi ülkelerde vaka ve ölüm sayısındaki artış korkutucu boyutlara ulaşmıştı. Fransa Başbakanı Edouard Philippe, yeni tip corona virüsü salgınına ilişkin flaş açıklamalarda bulundu. Sağlık Bakanı Olivier Veran ile düzenlenen basın toplantısında Covid-19 salgınına ilişkin açıklamalarda bulunan isim Nisan ayının ilk 15 gününe dikkat çekti. İşte son dakika corona virüs haberinin detayları!
Avrupa'yı etkisi altına alan corona virüsü ile ilgili son dakika haberleri gelmeye devam ederken yetkililer de konu ile ilgili açıklamalarını sürdürüyor. Son olarak ülkede virüsün hızla yayıldığını bildiren Fransa Başbakanı, Sağlık Bakanı ile birlikte düzenlenen basın toplantısında corona virüs salgınına ilişkin açıklamalarda bulundu. Vaka sayısının her 3-4 günde bir ikiye katlandığını ifade eden Başbakan, ölü ve vaka sayısında Fransa'nın İtalya ve İspanya'yı izlediğine de dikkat çekti. Mücadelenin yeni başladığını söyleyen isim Nisan ayının ilk 15 gününün çok zorlu geçeceğinin de altını çizdi.
FRANSA BAŞBAKANI'NDAN CORONA VİRÜS SALGININA İLİŞKİN FLAŞ AÇIKLAMA!
Fransa Başbakanı Edouard Philippe, Sağlık Bakanı Olivier Veran ile birlikte düzenlediği basın toplantısında corona virüs salgınına ilişkin son dakika açıklamalarında bulundu. Avrupa'da giderek yayılan ve ölüm-vaka sayısının her geçen gün arttığı ülkelerin çok dikkatli olması gerektiğine vurgu yapan isim Nisan ayının ilk 15 gününe dikkat çekti.
İşte son dakika corona virüsü haberinin ayrıntıları!
EN SON HABERLER
- 1 Venezuela’dan kritik uyarı: ABD’ye seyahat etmeyin
- 2 SON DAKİKA | BM Güvenlik Konseyi toplanıyor! Dışişleri'nden flaş açıklama
- 3 Trump Putin görüşmesi öncesi açıklama: Birçok unsurda uzlaşma sağlandı
- 4 Anlaşmayı bozmak için adım adım ilerleyen İsrail duyurdu: Sırada kara operasyonu var!
- 5 Honduras’ta feci kaza: Uçak denize düştü
- 6 Meksika’da suç örgütlerinden eş zamanlı saldırı: 5 asker hayatını kaybetti
- 7 Peru’da OHAL dönemi: Silahlı Kuvvetler sokağa iniyor
- 8 Gazze’de yeniden soykırım: ABD’nin onayıyla saldırdılar! İfade vermemek için katliam başlattı
- 9 Sosyal medyada çifte standart: Meta’dan Filistin’e dijital abluka
- 10 SON DAKİKA | Katil İsrail ateşkesi bozdu Gazze'de katliam yaptı! 300'den fazla Filistinli hayatını kaybetti