SON DAKİKA| Türkiye-Ermenistan arasında normalleşme: Doğrudan ticarette hazırlıklılar tamamlandı
Son Dakika: Dışişleri Bakanlığı, “Ermenistan ile ticaretin başlatılmasına ilişkin bürokratik hazırlıklar tamamlandı. İki ülke arasındaki ortak sınırın açılmasına yönelik çalışmalar devam etmektedir” ifadelerini kullandı.
Son Dakika: Dışişleri Bakanlığı Sözcüsü Öncü Keçeli, Türkiye ile Ermenistan arasında doğrudan ticaretin başlatılması hakkında, Ermenistan ile 2022 yılından bu yana devam eden normalleşme sürecimiz çerçevesinde atılan güven artırıcı adımlar kapsamında, ülkemiz ile Ermenistan arasında doğrudan ticaretin başlatılmasına ilişkin bürokratik hazırlıklar 11 Mayıs 2026 itibarıyla tamamlanmıştır." İfadelerini kullandı.
Keçeli, "İki ülke arasındaki ortak sınırın açılmasına yönelik gerekli teknik ve bürokratik çalışmalar ise halen devam etmektedir." dedi.
EN SON HABERLER
- 1 Nijerya'da Boko Haram askeri üsse saldırdı: 14 ölü
- 2 ABD'den İran'a yeni yaptırım: 10 kuruluş listeye eklendi
- 3 İranlı komutan Hatemi'den ABD'ye rest: "Her türlü savaşa hazırız"
- 4 ABD tarafından alıkonulmuştu: Maduro mahkemede hakkındaki suçlamaları reddetti
- 5 Hürmüz'de sıcak saatler! İran duyurdu: Petrol tankeri alev aldı
- 6 Putin’den Ukrayna’ya saldırı iması: "Bu adımı atmadan önce sonuçlarını iyice düşünmeliydiler"
- 7 Husilerin saldırıları şiddetleniyor: Suudi Arabistan'da siren sesleri!
- 8 Trump’tan ‘Nidal Hasan’ açıklaması: “İnfazı canlı yayınlanmayacak”
- 9 Riyad'daki havalimanı saldırısının yeni görüntüleri ortaya çıktı! 17 kişi hayatını kaybetti, 333 kişi yaralandı
- 10 Feci ölümde kan donduran detaylar ortaya çıktı! Çitleri aşıp alana neden girdi?