Tom Barrack ile Suriye Dışişleri Bakanı bir araya geldi!
ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi Tom Barrack, Suriye Dışişleri Bakanı Esad Hasan eş-Şeybani ile bir araya geldi. Barrack görüşmeye ilişkin yaptığı paylaşımda, “Bölgenin büyük bir kısmının belirsizliklerle tanımlandığı bir anda, Suriye'nin hikayesi diğerlerinden ayrışıyor.” ifadelerine yer verdi.
ABD'nin Suriye Özel Temsilcisi Barrack konuya ilişkin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, "Suriye Dışişleri Bakanı Esad Hasan eş-Şeybani'yi ağırlamaktan onur duydum. Bölgenin büyük bir kısmının belirsizliklerle tanımlandığı bir anda, Suriye'nin hikayesi diğerlerinden ayrışıyor. Başkan Trump, erken dönemde Suriye'nin yönetilmesi gereken bir sorun değil, yakalanması gereken bir fırsat olduğunu fark etti. Gelişen olaylar tesadüfi değil bu, güçlü liderlik, cesur bölgesel yeniden hizalama, olay odaklı diplomasi ve geleneksel olarak göz ardı edilen türden alışılmadık bir yaklaşımın sonucudur" ifadelerini kullandı.
EN SON HABERLER
- 1 Suudi Arabistan: Riyad'daki havalimanına düzenlenen saldırılarda 3 kişi hayatını kaybetti
- 2 Meksika'da cezaevinde ayaklanma: 10 ölü, 16 yaralı
- 3 90 yıl sonra ilk halka açık idam! ABD’deki infaz canlı yayınlanacak
- 4 Rusya Savunma Bakanlığı: Ukrayna'da askeri malzeme taşıyan kuru yük gemisini vurduk
- 5 SON DAKİKA| Yeni üç günlük saldırı planı sızdırıldı! Trump’ın savaşı ertelemesinde ‘İsrail’ detayı ortaya çıktı
- 6 İran basını duyurdu: Hürmüz'de tankerler mayınlara çarptı! Bölgede şiddetli patlamalar yaşanıyor...
- 7 ABD Başkanı Trump'tan İran mesajı! Ara seçimi işaret etti: 3 Kasım'a kadar saldırmayacağız
- 8 Putin: “İran’a destek vermeye hazırız”
- 9 İsrail basını Türk ordusunun gücünü itiraf etti: Bölgenin 1 numarası Türkiye oldu! ‘Tel Aviv Ankara’nın gerisinde kaldı’
- 10 OpenAI işten çıkarmıştı: Araştırmacılardan yapay zeka uyarısı!