Yemen'den atılan füzeler İsrail yerleşimine düştü
Yemen'den fırlatılan füzeler sebebiyle, iki İsrail yerleşimine şarapnel parçalarının düştüğü belirtildi.

Yemen'den sabah saatlerinde İsrail'e doğru fırlatılan füzeler sebebiyle Batı Kudüs yakınlarında 2 İsrail yerleşimine şarapnel parçaları düştü.
İsrail polisinden yapılan açıklamaya göre, füzelerin önlenmesi sırasında düşen şarapnel parçalarının düştüğü bölgelerde toplama çalışmaları başladı.
İsrail ordusundan yapılan açıklamada ise başta Tel Aviv olmak üzere Yemen'den fırlatılan füzeler sebebiyle alarmların etkinleştirildiği ve füzelerin önlendiği ifade edildi.
Kanal 12 televizyonu, saldırı sebebiyle Ben Gurion Havaalanı'nın kısa süreli olarak iniş ve kalkışlara kapatıldığını bildirdi.
İsrail acil yardım servisi Kızıl Davut Yıldızı'ndan yapılan açıklamaya göre, alarmların etkinleştirildiği sırada sığınaklara geçen İsraillilerin yaşadığı kazalar dışında bir ölüm veya yaralanma vakası rapor edilmedi.
EN SON HABERLER
- 1 Rusya’dan flaş açıklama: Yerleşim yerini geri aldık
- 2 ABD Dışişleri Bakanı Rubio’dan skandal sözler! Gözaltına alınan Rümeysa Öztürk’ü hedef aldı: Size vize vermeyeceğiz!
- 3 ABD Başkanı Trump’tan Müslümanlara teşekkür: Beyaz Saray'da iftar verdi
- 4 SON DAKİKA | Myanmar'da 7,7 büyüklüğünde deprem! Gökdelenler yerle bir oldu
- 5 Filistin Kızılayı, Refah'ta İsrail'in kuşattığı bölgeye girmeyi başardı
- 6 BAE ve Libya arasında kritik görüşme! İkili işbirliği ele alındı
- 7 Dışişleri'nden Güney Kore'ye orman yangınlarında hayatını kaybedenler için taziye
- 8 Putin: ABD'nin Grönland için ciddi planları var
- 9 Amsterdam'da bıçaklı saldırı: 4 kişi yaralandı
- 10 İsrailli milletvekili şiddetli saldırıların nedenini açıkladı: Hepsi onun planının parçası!