Balçova termal'in kapasitesi 2 kat artıyor
Genel Müdür Turabi Çelebi, 2.5 milyon liralık bir yatırımla yüzde 50 oranında büyüyeceklerini belirtti
EKOLOJİK RESTORAN
Öte yandan, tesisin girişin sağında kalan bölümüne Çınar Ekolojik adında bir restoran açtıklarını belirten Çelebi, "Restoranımızda ekolojik ürünlerden yapılmış yöre yemekleri bulunuyor. Ege Bölgesi'ndeki değişik otlar kullanılıyor. Yerel yemek kültürünün lanse edilmesi adına önemli bir yeri var. Ürünlerin çoğu kendi seramızda yetişiyor" dedi. Ayrıca, görev yaptığı süre boyunca tesise 8 bin ağaç diktiğini belirten Çelebi, Balçova Termal Tesisleri'ni sağlık temasına en uygun hale getirmek için çalışmalara devam edeceklerini de sözlerine ekledi.
EN SON HABERLER
- 1 Bodrum yeni yılda Paris’le yarışacak
- 2 Avşar Emaye ihracatı ile yıldızlaştı
- 3 İkbal Thermal Hotel & SPA dünya üçüncüsü
- 4 Artuk Aviation ihracata başlıyor
- 5 Atom Karınca’nın hedefi büyük
- 6 Avrupa’nın ilk ve tek yanmaz bandını ürettiler
- 7 Ödüllerini Bakan Varank’tan aldılar
- 8 Oruçoğlu Yağ Afyon’un gururu
- 9 Türkiye’nin ilk yeşil OSB’si olacak
- 10 Termal otellere örnek oluyor