Ödemiş'te kütüphane haftası etkinlikleri

Kütüphanenin 600 kitabı 3 gün boyunca Hükümet meydanı'nda.
Ödemiş Belediyesi'nin de katkıları ile dün açılan stant 2 gün daha Ödemişlilerin hizmetinde olacak. Dün açılan standın ilk ziyaretçileri öğrenciler oldu. Stanttaki 600 eserden kendilerine en uygun olanlarını seçen öğrenciler Hükümet Meydanı'ndaki tribünde okuma saati düzenlediler. Ödemiş Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Mahmut Yeniay da okuma saatinde öğrencilere eşlik etti.
Ödemiş İlçe Halk Kütüphanesi Müdür Vekili Ahmet Gül, Konaklı Halk Kütüphanesi sorumlusu Orhan Acar, okuma saati öncesi standı gezen öğrencilere kütüphane ve çalışma şekli hakkında bilgiler verdiler. Gün boyunca vatandaşlar da standı ziyaret ederek, kitap aldılar.
Ödemiş İlçe Halk Kütüphanesi Müdür Vekili Ahmet Gül, etkinlikle ilgili yaptığı açıklamada, '49. Kütüphaneler Haftamızda 600 kitabımızı öğrencilerle buluşturmak için Ödemiş Belediyesi'nin katkıları ile standımızı açtık. 3 gün boyunca burada öğrencilerle kitaplarımızı buluşturacağız. Perşembe günü de Anafartalar İlkokulu'nda bir etkinliğimiz daha olacak ilgi gösteren okullarımıza ve Ödemişlilere teşekkür ediyoruz' dedi.
EN SON HABERLER
- 1 Bodrum yeni yılda Paris’le yarışacak
- 2 Avşar Emaye ihracatı ile yıldızlaştı
- 3 İkbal Thermal Hotel & SPA dünya üçüncüsü
- 4 Artuk Aviation ihracata başlıyor
- 5 Atom Karınca’nın hedefi büyük
- 6 Avrupa’nın ilk ve tek yanmaz bandını ürettiler
- 7 Ödüllerini Bakan Varank’tan aldılar
- 8 Oruçoğlu Yağ Afyon’un gururu
- 9 Türkiye’nin ilk yeşil OSB’si olacak
- 10 Termal otellere örnek oluyor