Salı 02.04.2013

EXPO, turizme büyük avantaj

İzmir Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği tarafından düzenlenen Sektör Öğrenci Buluşması'na katılan turizmciler, sektör için EXPO 2020'nin büyük avantaj olduğunu vurguladı. Turizm ve Otel İşletmeciliği bölümü, turizm sektörünün önemli isimlerini bir araya getirdi. Mövenpick Otel şefi Barış Torcu, Barbun Restoran sahibi ve şefi Kemal Demirasal, Venedik Restoran sahibi Osman Sezener, Alancha Restoran şefi Murat Deniz Temel ve Didyma Turizm Seyahat Acentesi Genel Müdürü Elif Canaslan, düzenlenen panelde deneyimlerini paylaşırken öğrencilerin sorularını yanıtladı. EXPO 2015 hazırlıkları sırasında turizm sektörüne yeteri kadar yer verilmediğini, ancak EXPO 2020'nin sektör için büyük fırsat olacağını vurgulayan turizmciler, uzun çalışma saatleri, hızlı temposu ile dünya çok ağır koşullara sahip olan sektörün Türkiye'de her zaman bir çekim merkezi olacağı noktasında birleşti.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.