Cumartesi 06.04.2013

Körfez manzarasında bir lezzet yolculuğu

Tepekule Catering Yemek Atölyesi, Miranda Zeytinyağı işbirliğiyle düzenlediği etkinlikle İzmir Yemek Blogu yazarlarının farklı lezzetlerden oluşan çalışmasına ev sahipliği yaptı. İki firmanın da ortaklarından şef Binali Yılmaz, çatı katında Körfez manzaralı eğitim mutfağında lezzetli ve sağlıklı bir mönü hazırladı. Binali Yılmaz, Miranda Zeytin Yağları İstanbul Satış Sorumlusu Eral Bayri ve blog yazarlarıyla patatesli-kıymalı Boşnak böreği, tavuklu akkız otu ve lor tatlısı pişirdi. Yılmaz, Tepekule olarak çocuklara sağlıklı beslenme bilinci aşılamak için yemek atölyesinde ilkokulu öğrencilerini de ağırladıklarını söyledi.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.