Geleneksel tatlar Foça'da buluşuyor
UZMANLAR SUNUM YAPACAK
Üç gün sürecek etkinlikler kapsamında Foça'da doğanın korunması için tarım, turizm ve balıkçılığın yaşamasının ve Anadolu'da biyo çeşitliliğin önemi başta olmak üzere çeşitli konular, uzmanlar tarafından sunulacak. Bunların yanı sıra şarap, bal, peynir, zeytin ve zeytinyağı üretimi konularında Slow Food'un da felsefesi olan iyi, temiz, adil üretim yöntemlerinin tanıtılması için üreticiler tarafından atölye çalışmaları düzenlenecek. Foça ve Ege Bölgesi'nin yemekleri, İzmir'in usta şefleri ve Foçalı kadınlar ve gençler tarafından sunulacak. Tatların Buluşması geleneksel üretim yöntemlerini yaşatan ve destekleyenlere açık olacak.
EN SON HABERLER
- 1 Bodrum yeni yılda Paris’le yarışacak
- 2 Avşar Emaye ihracatı ile yıldızlaştı
- 3 İkbal Thermal Hotel & SPA dünya üçüncüsü
- 4 Artuk Aviation ihracata başlıyor
- 5 Atom Karınca’nın hedefi büyük
- 6 Avrupa’nın ilk ve tek yanmaz bandını ürettiler
- 7 Ödüllerini Bakan Varank’tan aldılar
- 8 Oruçoğlu Yağ Afyon’un gururu
- 9 Türkiye’nin ilk yeşil OSB’si olacak
- 10 Termal otellere örnek oluyor