Steak sevenler için çok özel bir mekan
Dünyaca ünlü şef
T-Bone Steak Hause'un mutfağı dünyaca ünlü aşçılarımızdan Tamer Sezer'e emanet. Sezer, Çukurova Üniversitesi'nde gıda mühendisliği okumuş. Ancak, daha ilkokul yıllarında başlayan yemek yapma tutkusunun peşinden gitmeye karar vermiş. Dünyanın birçok ülkesini gezmiş, farklı kültürleri tanımış, lezzetleri tatmış, çeşitli kurslara katılmış, kendini geliştirmiş. Yurtdışı iş deneyimine ABD'de başlayan Sezer, daha sonra rotayı Avustralya'ya çevirmiş. Sidney Cordon Bleu, Rolce Pool, Sidney Hilton'da çalışmış. Dünyanın sayılı şeflerinden French Laundry ve Tomas Keller'la aynı mutfağı paylaşmış. New York Times Gazetesi, Tamer Sezer'in çalıştığı mekânları gidilecek, yenilecek yerler listesine almış. Görev yaptığı yerlerde kurduğu sistem ve özel mönü sayesinde müşteri potansiyelini yüzde 90 oranında artırmayı başaran Sezer, sayısız ödüle de layık görülmüş. Tamer Sezer, şimdi tüm birikimini T-Bone Steak Hause misafirleri ile paylaşmak istiyor. "En kaliteli etleri kullanacağız. Hiçbir ürünümüz hazır olmayacak. Sosları, makarnaları, salçaları, dondurmaları vs kendi ellerimle yapacağım. Fransız, İtalyan, Avustralya ve Amerikan mutfaklarından damak çatlatan eşsiz tatlar sunacağım" diyor. Bu arada T- Bone Steak Hause'nin başarılı Halkla İlişkiler Müdürü Tülin Mesudiyeli, hoş ve zarif bir bayan. Bugüne kadar İzmir'de birçok işletmelerde başarılı işlere imzasını atmış, bu konuda uzman bir isim. T-Bone Steak Hause'a çok şey katacağına başarılı olacağına inanıyorum.
EN SON HABERLER
- 1 Bodrum yeni yılda Paris’le yarışacak
- 2 Avşar Emaye ihracatı ile yıldızlaştı
- 3 İkbal Thermal Hotel & SPA dünya üçüncüsü
- 4 Artuk Aviation ihracata başlıyor
- 5 Atom Karınca’nın hedefi büyük
- 6 Avrupa’nın ilk ve tek yanmaz bandını ürettiler
- 7 Ödüllerini Bakan Varank’tan aldılar
- 8 Oruçoğlu Yağ Afyon’un gururu
- 9 Türkiye’nin ilk yeşil OSB’si olacak
- 10 Termal otellere örnek oluyor