Cumartesi 03.08.2013

Fransız şefler usta olmayı öğretecek

İzmir Ekonomi Üniversitesi Mutfak Sanatları ve Yönetimi Bölümü öğrencileri, aşçılığın sanat olarak görüldüğü Fransa'da lezzet sırlarını, kalitelerini kanıtlayan yıldızlara sahip Fransız şeflerden öğreniyor. İEÜ Mutfak Sanatları ve Yönetimi Bölümü 4. Sınıf öğrencileri Burhan Dikencik ve Sarp Oktay, Fransa'nın Lyon kentinde şef Joseph Viola ile çalışarak, eğitimlerine uluslararası boyut katıyor. Ekip üç ay Fransız mutfağını tanıyacak.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.