Çarşamba 16.10.2013

Yöresel lezzetlerde Füzünler iddialı

Akhisar'daki Hisar Restoran, yöresel lezzetleriyle herkesin ilgi odağı haline geldi. 2005 yılında Akhisar-Balıkesir yolu üzerinde hizmete başlayan kurumun sahipleri amcayeğen Hakan ve Fatih Füzün, eski yerlerinde sadece köfte servisi yaptıklarını, yeni yerlerinde sulu yemek çeşitlerini de müşterilerinin beğenisine sunduklarını söyledi. Öğlen mönüsünde Akhisar'ın yöresel lezzetlerini ön plana çıkardıklarını kaydeden Füzünler, "Kuzu kapama, kaburga dolma ve şevketi bostan sadece bazı yiyeceklerimizden. İlçemizin zeytinyağı ile hazırlanan soğuk mezeleremiz de çok beğeniliyor. Tatlı olarak da 'Hacı Hakan Kompostosu' ikram ediliyor. Amca-yeğen tek amacımız var. Kültürümüzü ve lezzetlerimizi yaşatmak" dedi. Amca-yeğen Füzünler, Hisar Restoran'ın ulusal bir marka olması için çalışıyorlar .

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.