Salı 22.10.2013

Son 50 yılın en iyi mesleği aşçılık

İzmir Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği Bölümü'nün konuğu olan Şef Yasin Sözen, insanların artık giyim ve araba zevklerinden daha fazla damak lezzetine önem verdiklerini söyledi, son 50 yılın en iyi mesleğinin aşçılık olduğunu vurguladı. Meslek deneyimlerini öğrencilerle paylaşan Sözen, öğrencilere tavsiyelerde de bulundu, " Aşçılıkta yarışmalar önemli. Ancak aldığınız eğitimin amacı yarışmalara katılmak değil, kendine özel menüleriyle bir şef olmak olmalı" dedi.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.