89'dan bugüne
Sanita işletmecisi Rıfat Erdal, donmuş hiç bir ürünü müşterilerine sunmadıklarını belirtti, "Bir kez gelen mönümüzdeki tüm yemeklerin tadını başka yerde bulamadıklarını söylüyor" dedi
FARKLI SOS VE TATLAR
Değişik sos ve tatlarla sıradan bir mönüye çok farklı bir lezzet kattıklarını belirten Sanita'nın işletmecisi Rıfat Erdal, "Mönüdeki bildiğimiz yemekleri her yerde yiyebilirsiniz. Adamlar atıyor ızgaraya eti kuru kuru müşterinin önüne getiriyor. Bizde durumlar farklı. Müşterilerimiz mönümüzde bulunan tüm yemeklerin tadını başka yerde bulamıyorlar. Farklı sos ve tatlarla yaptığımız sunumlar ile faklı lezzetler sunuyoruz. 25 yıllık bir mekanız, ilk açıldığımızda 13-14 yaşında olan müşterilerimizin şimdi aynı yaşta çocukları var. Müşteri-mekan ilişkisinden ziyade 2 dost gibi bağ kurduk" dedi.
EN SON HABERLER
- 1 Bodrum yeni yılda Paris’le yarışacak
- 2 Avşar Emaye ihracatı ile yıldızlaştı
- 3 İkbal Thermal Hotel & SPA dünya üçüncüsü
- 4 Artuk Aviation ihracata başlıyor
- 5 Atom Karınca’nın hedefi büyük
- 6 Avrupa’nın ilk ve tek yanmaz bandını ürettiler
- 7 Ödüllerini Bakan Varank’tan aldılar
- 8 Oruçoğlu Yağ Afyon’un gururu
- 9 Türkiye’nin ilk yeşil OSB’si olacak
- 10 Termal otellere örnek oluyor