Egesini büyüyor
Egesini Yönetim Kurulu Başkanı Ali Suat Sercan, yoğun olarak franchise talepleri aldıklarını söyledi, "Yıl sonuna kadar mağaza sayısını 15'e çıkarmayı hedefliyoruz" dedi
İYİ MALZEME, İYİ ÜRÜN
2012 yılından bu yana Bornova Doğanlar'daki yeni üretim tesisinde faaliyetlerine devam eden firmanın 6 adet franchise satış mağazası bulunuyor. Sahip oldukları 10 araçla daha hızlı ve entegre bir dağıtım ve servis ağına sahip olduklarını belirten Sercan, "Yeni tesisimizde daha hijyenik ve sağlıklı hizmet veriyoruz. Merkezi bir yerde olduğumuz için müşteri sayımız arttı. 2014 yılı sonuna kadar franchiselarımızın sayısını artırmayı hedefliyoruz" diye konuştu. Hijyen ve kalitenin ön planda oluşunu ISO 22000, ISO 9001 ve HACCP belgeleriyle de kanıtlayan Egesini, günlük 1500 tepsi börek ve baklava üretim kapasitesine sahip. Sadeyağı Urfa'dan, fıstığı Gaziantep'ten cevizi ise Tokat Niksar'dan getirten firma yetkilileri ürünlerindeki lezzetin hammadde kalitesinden ve bayanların ellerinden geldiğini bildiriyor. İzmir'de ilk kez kendilerinin başlattıkları tepsiyle evlere ücretsiz servis hizmetini bugün de devam ettirdiklerini dile getiren Sercan, "İzmir'in her noktasına özel kutuları içerisinde ürünlerimizi ulaştırıyoruz. Telefonla gelen siparişleri gerek ev olsun gerek işyeri olsun hiçbir ücret almadan verilen saat aralığında zamanında teslim ediyoruz" dedi.
EN SON HABERLER
- 1 Bodrum yeni yılda Paris’le yarışacak
- 2 Avşar Emaye ihracatı ile yıldızlaştı
- 3 İkbal Thermal Hotel & SPA dünya üçüncüsü
- 4 Artuk Aviation ihracata başlıyor
- 5 Atom Karınca’nın hedefi büyük
- 6 Avrupa’nın ilk ve tek yanmaz bandını ürettiler
- 7 Ödüllerini Bakan Varank’tan aldılar
- 8 Oruçoğlu Yağ Afyon’un gururu
- 9 Türkiye’nin ilk yeşil OSB’si olacak
- 10 Termal otellere örnek oluyor