Perşembe 24.04.2014

Kaybolan lezzetlerin ilk atölye çalışması

Haziran'ın 6-7-8 günlerinde yapılacak 1. Uluslararası Alaçatı Kaybolan Lezzetler Festivali'nin hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Festival, ilk atölye çalışmasını "Annesininkızı" etkinliğiyle yaptı. Kuytu Restoran'da yapılan atölyede, Anadolu ve Ege lezzetleri üzerine çalışmalarıyla tanıdığımız üstat Gökçen Adar, annelerden geleneksel tariflerini topladı, kağıda döktü. Hep birlikte Alaçatı'da yapılan alışverişinin ardından anneler ve kızları Kuytu Restoran'ın sahibi Yaprak Uzis ile birlikte mutfağa girdi, geleneksel tarifleri uyguladı.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.