Pazar 04.05.2014
Hizmet kalitesini daha da artırdı
Red Dragon Bitez'in işletmeciliğini bu yıl devralan turizmci Coşkun Işık, restoranı dünya mutfağı yaptıklarını söyledi. 200 kişilik restoranda et yemeklerinin öne çıkacağını belirten Işık, "Arjantin mutfağına çok önem veriyoruz. Et çeşitlerinde Bodrum'da bir ilk yaşatacağız" diye konuştu. Coşkun Işık, restoranın tamamında organik yiyeceklerle hizmet vereceklerini, hafta sonları ıse brunch da serpme kahvaltı vereceklerini ifade etti ve şöyle dedi; "Organik gıdalar özenle seçiliyor. Hafta sonlarındaki kahvaltımız çok dikkat çekiyor. Beach bölümümüzden yararlanmak isteyenler pide ve lahmacun ile Anadolu mutfağından çok sayıda çeşitle hizmet etmeyi amaçlıyoruz. Dünya mutfağından her çeşidi restoranımızda bulmak mümkün olacaktır. Çin mutfağından da birkaç çeşitle hizmet vereceğiz. Geçtiğimiz yıllarda Red Dragon Bitez iyi bir sınav vermişti. Bu yıl onun çok üstünde hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Bitez yerli ve yabancı ziyaretçilerine en iyi hizmeti verecektir."