Çarşamba 09.07.2014

Ramazan'da israf artıyor

Denizli Fırıncılar Odası Başkanı Bekir Karadaban, günlük 250 bine yakın ekmeğin üretildiği kentte yüzde 5'ler seviyesinde olan ekmek israfının Ramazan'ın gelmesi ile birlikte yüzde 8'lere çıktığını söyledi. İnsanların aç iken ihtiyacından daha fazla ekmek aldığına dikkat çeken oda başkanı Karadaban, "Ramazan ayında günde yaklaşık 20 bine yakın ekmek israf oluyor, çöpe gidiyor. Bu bir bakıma günde 14 bin lirayı çöpe attığımızı gösteriyor. Milli servetimizin bu denli çöpe gitmesi üzüyor bizi. Tüketicilerimiz ihtiyaçları kadar ekmek alsın, israf azılsın" diye konuştu. Karadaban, "Alınan ekmeğin çoğunluğu israf oluyor. Bu nedenle insanlarımız ekmeği ihtiyacı kadar almalı. Bu şekilde israf azalacaktır" dedi.

X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.