Cumartesi 29.11.2014

Sürdürülebilir tarım öğrencilere anlatıldı

Dokuz Eylül Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Topluluğu tarafından düzenlenen Gelişim Platformu'na katılan Özgörkey Gıda Pazarlama Müdürü Burcu Özaslan, öğrencileri sürdürülebilir tarım hakkında bilgilendirdi. Özaslan, farklı sektör liderlerinin yer aldığı etkinlikte "Tüketim Çağında Tarımda ve Gıdada Sürdürülebilir İnovasyon" başlıklı sunumuyla öğrencilere global sürdürülebilirlik trendlerini anlattı ve Feast markasının bu konudaki vizyonunu paylaştı. Burcu Özarslan, dünyada açlıktan ölenlerin sayısının AIDS, tüberküloz ve sıtmadan ölenleri geçtiğini, çocuk ölümlerinin yüzde 45'inin yetersiz beslenmeden kaynaklandığını, Özgörköy Gıda olarak sürdürülebilir bir yaşam için geleceğe dönük çalışmalar yürüttüklerini anlattı.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.