Paketchi 2015'te şubeler açarak ağını genişletecek
SIRADIŞI MENÜLER
Yemeklerde sadece sızma zeytinyağı kullandıklarını ve soslar dahil her şeyin doğal olarak hazırlanarak hiçbir katkı maddesi içermediğinin altını çizen Ceyhun Yazıcı, kişiye özel menülerle birçok kişinin isteklerine çözüm sunduklarını söyledi. Perhiz yapan kişilere farklı, midesi hassas olan kişilere farklı mönüler hazırladıklarını açıklayan Yazıcı, "Besin değeri yüksek mönülerimizle birlikte, günlük çorbalardan salatalara, ızgara et ve sebzelerden kahvaltıya ve diyet sandviçlere kadar zengin bir menümüz var" diye konuştu. İzmir'in yeni iş merkezi Bayraklı'da başladıkları serüveni önümüzdeki yıllarda Alsancak'ta da devam ettirmek istediklerini vurgulayan Yazıcı, "İzmir'in bu alandaki önemli bir ihtiyacına cevap verdiğimizi düşünüyorum. Bundan sonraki süreçte hedefimiz markalaşmak ve şubeleşmek olacak" dedi.
EN SON HABERLER
- 1 Bodrum yeni yılda Paris’le yarışacak
- 2 Avşar Emaye ihracatı ile yıldızlaştı
- 3 İkbal Thermal Hotel & SPA dünya üçüncüsü
- 4 Artuk Aviation ihracata başlıyor
- 5 Atom Karınca’nın hedefi büyük
- 6 Avrupa’nın ilk ve tek yanmaz bandını ürettiler
- 7 Ödüllerini Bakan Varank’tan aldılar
- 8 Oruçoğlu Yağ Afyon’un gururu
- 9 Türkiye’nin ilk yeşil OSB’si olacak
- 10 Termal otellere örnek oluyor