Cuma 26.06.2015

Ramazan'da sağlıklı beslenmenin yolları

Türkiye'nin önde gelen perakende zinciri Kipa, Başkent Üniversitesi Hastanesi'nden Diyetisyen Esra Akçan ile işbirliği yaparak, Ramazan'da sağlıklı beslenmenin püf noktalarını araştırdı. Akçan'ın başlıca tavsiyeleri şöyle: Mutlaka sahura kalkın, ancak kan şekeri dengesini korumak için ağır, yağlı, şekerli, hamurlu besinler yerine kahvaltılık tarzı besinler tüketin. İftarda önce bir bardak su, ardından yavaş yavaş çorba için. Midenizi çok doldurmak yerine, besinlerin bir bölümünü yemekten 2 saat kadar sonra minik bir ara öğün yaparak tüketin.
X
Sitelerimizde reklam ve pazarlama faaliyetlerinin yürütülmesi amaçları ile çerezler kullanılmaktadır.

Bu çerezler, kullanıcıların tarayıcı ve cihazlarını tanımlayarak çalışır.

İnternet sitemizin düzgün çalışması, kişiselleştirilmiş reklam deneyimi, internet sitemizi optimize edebilmemiz, ziyaret tercihlerinizi hatırlayabilmemiz için veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız.

Bu çerezlere izin vermeniz halinde sizlere özel kişiselleştirilmiş reklamlar sunabilir, sayfalarımızda sizlere daha iyi reklam deneyimi yaşatabiliriz. Bunu yaparken amacımızın size daha iyi reklam bir deneyimi sunmak olduğunu ve sizlere en iyi içerikleri sunabilmek adına elimizden gelen çabayı gösterdiğimizi ve bu noktada, reklamların maliyetlerimizi karşılamak noktasında tek gelir kalemimiz olduğunu sizlere hatırlatmak isteriz.