Sağlam adımlarla zirveye ulaştılar
TAZE BALIK, YAKIN İLGİ
Restoran için balıklar her sabah Çeşme Hali'nden tek tek seçilerek alınıyor, domates, salatalık, kavun karpuz bahçelerden ve tarlalardan getirilip müşterilere sunuluyor. Balıkların ve mezelerin hazırlanma aşamasından sunuşuna kadar özenle çalıştıklarını söyleyen Muharrem Biçer, yüzde 100 müşteri memnuniyeti odaklı çalıştıklarını belirtti.
EN SON HABERLER
- 1 Bodrum yeni yılda Paris’le yarışacak
- 2 Avşar Emaye ihracatı ile yıldızlaştı
- 3 İkbal Thermal Hotel & SPA dünya üçüncüsü
- 4 Artuk Aviation ihracata başlıyor
- 5 Atom Karınca’nın hedefi büyük
- 6 Avrupa’nın ilk ve tek yanmaz bandını ürettiler
- 7 Ödüllerini Bakan Varank’tan aldılar
- 8 Oruçoğlu Yağ Afyon’un gururu
- 9 Türkiye’nin ilk yeşil OSB’si olacak
- 10 Termal otellere örnek oluyor